Helmond

Op zoek naar een BBQ-tafel en/of een luxe, op maat gemaakte tuintafel? Forest Outdoor is de specialist in het inbouwen van een BBQ in een tafel. De BBQ-tafel is een buitentafel met ingebouwde BBQ en de ideale oplossing voor gezellig barbecuesessies. Ook is Forest Outdoor dé leverancier van luxe, op maat gemaakte tuintafels. Met de luxe tuintafels van Forest Outdoor zorg je ervoor dat jouw tuin een sfeervolle ontmoetingsplek wordt. Kom je uit Helmond en wil je graag een BBQ-tafel en/of een luxe, op maat gemaakte tuintafel kopen? Kijk dan snel verder!

BBQ-tafel

Bij Forest Outdoor stel je zelf je BBQ-tafel samen, waarna wij je BBQ-tafel op maat maken. De basis van een BBQ-tafel bestaat uit een luxe, stalen frame. Dit frame is in alle maten leverbaar en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Het gegalvaniseerde frame wordt van twee lagen coating voorzien, waardoor de basis van jouw BBQ-tafel nog jarenlang mee kan gaan. Het frame is in vrijwel iedere kleur leverbaar. Voor het tafelblad kun je de keuze maken uit bijvoorbeeld steiger, graniet- of eikenhout, terrazzo en beton. De tafel is eenvoudig te verplaatsen dankzij de stevige wielen onder de tafel.

Een BBQ-tafel bij Forest Outdoor is in verschillende varianten beschikbaar. Net als bij een gewone barbecue kun je kiezen tussen BBQ-tafels met houtskool of met gas, waarbij de barbecue ingebouwd is in de tafel. Daarnaast verschillen de barbecues die we inbouwen van barbecues van luxe gaspitten tot hoogwaardig, industrieel keramiek. Bovendien kun je ook kiezen voor andere inbouwmogelijkheden, zoals een wijnkoeler of een sfeerhaard.

Luxe, op maat gemaakte tuintafel

Zoek je een mooie, op maat gemaakte tuintafel in Helmond? Forest Outdoor is dé leverancier van luxe, op maat gemaakte tuintafels. De wensen wat betreft tuinmeubilair verschilt per persoon. Daarom verzorgt Forest Outdoor op maat gemaakte persoonlijke tuintafels. Voorzien van een luxe, stalen frame en een tafelblad naar keuze is zo’n tuintafel de blikvanger van je tuin die voor een sfeervolle ontmoetingsplek zorgen.

De tuintafels van Forest Outdoor zijn beschikbaar in verschillende varianten. Daardoor kun jij jouw tuintafel perfect afstemmen op je eigen tuin. Ga je bijvoorbeeld voor een reguliere tuintafel met een granieten blad? Of wil je graag een wijnkoeler, een BBQ of een buitenhaard inbouwen in je tuintafel met een steigerhouten tafelblad? Wij denken met je mee!

Contact

De variaties voor een BBQ-tafel of buitentafel zijn eindeloos. Forest Outdoor denkt graag met je mee. Omdat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn, nemen we graag al je wensen voor jouw BBQ-tafel en/of luxe, op maat gemaakte tuintafel met je door. Kom je uit Helmond en wil je meer weten over jouw BBQ-tafel of tuintafel, neem dan contact met ons op