BBQ-tafel: samen genieten met een luxe barbecuetafel | Forest Outdoor
1788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

BBQ-TAFEL: EEN BARBECUE INGEBOUWD IN JE TAFEL

 

Een BBQ-tafel is een buitentafel met ingebouwde BBQ en de ideale oplossing voor gezellige barbecuesessies. Immers: wanneer je met z’n allen lekker aan het barbecueën bent is er toch altijd iemand die een oogje in het zeil moet houden bij de BBQ. Een barbecue inbouwen in je tafel is daarom dé oplossing om met familie en vrienden aan tafel te genieten van eten én het weer. Met een BBQ-tafel blijf je gewoon aan tafel zitten! Forest Outdoor is de specialist in het inbouwen van een BBQ in een tafel.

BBQ-tafel varianten

 

Een BBQ-tafel bij Forest Outdoor is in verschillende varianten beschikbaar. Net als bij een gewone barbecue kun je kiezen tussen BBQ-tafels met houtskool of met gas, waarbij de barbecue ingebouwd is in de tafel. Daarnaast verschillen de barbecues die we inbouwen van barbecues van hoogwaardig, industrieel keramiek tot luxe gaspitten. Bovendien kun je ook kiezen voor andere inbouwmogelijkheden, zoals een sfeerhaard of een wijnkoeler. Onder onze inbouwmogelijkheden voor een BBQ-tafel vallen bijvoorbeeld:

 

  • The Bastard; een ronde, keramische BBQ van topkwaliteit
  • Luxe keramische barbecues van Grill Guru
  • Inbouwaccessoires van oneQ, van barbecues met grillplaten tot wijnkoelers
  • Gaspitten van Pitt Cooking, voor een hoogwaardige buitenkeuken
  • Robuuste buitenkeukens van Boretti
  • Sfeerhaarden en wijnkoelers van Happy Cocooning

 

Bekijk vooral onze accessoires voor alle beschikbare producten en mogelijkheden.

Jouw BBQ-tafel op maat gemaakt

 

Bij Forest Outdoor stel je zelf je BBQ-tafel samen, waarna wij je BBQ-tafel op maat maken. De basis bestaat uit een luxe, stalen frame. Dit frame is in alle maten leverbaar en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dankzij de stevige wielen kun je je tafel eenvoudig verplaatsen. Het gegalvaniseerde frame wordt van twee lagen coating voorzien, waardoor de basis van jouw BBQ-tafel nog jarenlang mee kan gaan. Het frame is in vrijwel iedere kleur leverbaar. Voor het tafelblad kun je de keuze maken uit bijvoorbeeld graniet, steiger- of eikenhout, beton en terrazzo. Bekijk onze buitentafels voor de mogelijkheden.

Ook een BBQ-tafel?

 

De variaties voor een BBQ-tafel of buitentafel zijn eindeloos. Ga je voor graniet, heb je liever een buitenhaard of ben je op zoek naar bijpassende buitenmeubels? Forest Outdoor denkt graag met je mee. Omdat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn, nemen we graag al je wensen voor jouw BBQ-tafel met je door. Wil je daarom meer weten over jouw BBQ-tafel, neem dan contact met ons op.

Stel je eigen tafel samen!