BBQ’s en accessoires

Maak je buitentafel compleet met de accessoires van Forest Outdoor

The Bastard BBQ

Stoer buitenkoken op je Bastard grill

Forest Outdoor is officieel dealer van The Bastard

The Bastard is een keramische bbq van topkwaliteit! The Bastard is een kamado buitenkeuken gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. Grillen, smoken, pizza bakken, brood bakken, barbecueën. Het is allemaal een eitje op The Bastard keramische bbq. De BBQ’s van The Bastard kunnen worden geintegreerd in jouw unieke buitentafel van Forest Outdoor.

oneQ

BBQ, wijnkoeler, dome

Forest Outdoor is officieel dealer van oneQ. Hierdoor kunnen we jouw buitentafel voorzien van deze luxe inbouwaccessoires. De makkelijk aan elkaar te koppelen systemen van oneQ zijn slim, minimalistisch, functioneel, geavanceerd en makkelijk te bedienen. De BBQ werkt op houtskool of gas, compleet met afdekplaat en netjes ingebouwd.

Liever niet meer opstaan voor een wijntje? Dat hoeft niet meer met de inbouw wijnkoeler. Ben je al in het bezit van een keramische BBQ tot ca. 37cm? Dan is een dome een mooie oplossing. Voor grotere BBQ’s hebben we andere oplossingen beschikbaar.

Grill Guru

Keramische BBQ’s

Ook van het luxe barbecuemerk Grill Guru is Forest Outdoor officieel dealer. Deze topkwaliteit keramische barbecues zijn ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Wat de buitenthermometer ook aangeeft, de Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Of je nu pulled pork langzaam gaart of pizza bakt. En of je nu saté voor twee roostert of de vriendenbarbecue verzorgt; de verschillende modellen en maten voorzien in alle wensen. Met de Grill Guru accessoires blijf je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zo haal je er echt alles uit.

Sfeerhaarden

Modern en authentiek

De (inbouw) sfeerhaarden en (inbouw) wijnkoelers van Happy Cocooning zijn door Forest Outdoor in te bouwen in jouw unieke buitentafel. Happy Cocooning brengt al sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa met zijn Cocoon Tables. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander.

Kiezen tussen een lounge- of eettafel hoeft niet meer. Door handig in te spelen op de trends heeft Happy Cocooning hiervoor de perfecte tussenoplossing. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past altijd bij jouw smaak, op het juiste niveau. Neem contact op met Forest Outdoor voor meer informatie.

Boretti

De Italiaanse keuken

Borretti, hét kitchen lifestyle merk, staat al jaren bekend om zijn mooie robuuste uitstraling, Italiaans design en topkwaliteit. De Italiaanse keuken in je eigen tuin! Download hier de brochure van Borretti. Ook van Boretti zijn we officieel dealer. Neem contact op met Forest Outdoor voor meer informatie.

Regenhoes

Om je tafel lang mooi te houden

Je Forest Outdoor buitentafel en -meubels zijn bestand tegen weer en wind. Dat neemt niet weg dat een goede beschermhoes prettig is. De hoes is gemaakt van een stevig, ademend materiaal waardoor condensvorming tot een minimum wordt beperkt. De hoes is in verschillende maten leverbaar zodat hij perfect aansluit op jouw tuinset van Forest Outdoor.