Belmento Basismodule

Vanaf 2.500,00

De Belmento Basismodule is een kleine, maar goede aanvulling voor je buitenkeuken. De basismodule is robuust, duurzaam en weersbestendig. Daarnaast is de basismodule van verzinkt staal en bevat poedercoating tegen roest. De basismodule bevat standaard een draaideur en legplanken. De modules van Belmento zijn rondom goed gesloten en staan zeer stevig op de grond met 4 roestvrijstalen zuilen.

Voor de basismodule zijn er ook aanpassingen mogelijk.
Kijk naar onze:

Basismodule met Gasfleselement. 

Basismodule met Voorraadladen, bevat 3 lades met Soft-Close systemen en zijn geschikt voor zware belading. Verder zijn de lades volledig uittrekbaar en bevatten ze een anitslipmat.

Basismodule met Koelkast.

Basismodule met Gasfleselement voor zijbranders. De prijs is exclusief zijbrander. Deze module is geschikt voor één van de mogelijke zijbranders:
Napoleon: 700-Series inbouw Sizzle Zone (groot en klein), 700-Serie inbouw zijbrander (groot en klein), 700-Serie inbouw power-wokbrander.
Beefeater: Proline Series Side Burner.

De basismodule is beschikbaar in het mat zwart (RAL9011), mat antraciet (RAL 7016) en mat wit (RAL 9016). Het werkblad kan in verschillende kleuren worden verkregen, Consentino Dekton AERIS, Consentino Dekton KRETA, Consentino Dekton MICRON, Consentino Dekton ETER, Neolith CALACATTA SLIK, Neolith NEW YORK, Neolith IRON COPPER SLIK, Neolith NEW ZIMBABME RIVER WASH.

De Belmento modules zijn zo gemaakt dat jij je eigen buitenkeuken eenvoudig kan samenstellen. Mochten er nog extra vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, stuur gerust een mailtje. Voor de Basismodule geldt dat u kunt kiezen of u de draaideur links of rechts draaiend wilt, zet dit bij de bestelnotities als u gaat bestellen

Voor bestelling voer achtereenvolgens de volgende stappen uit, kies:
1 Uitvoering Module
2 Kleur Keramiek Blad
3 Kleur Module

Levertijd: Leverbaar (9 á 10 weken)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Merk:
 

Beschrijving

Wilt u het beste uit uw Belmento buitenkeuken halen?

Kijk dan naar onze Belmento accessoires.
Zo kunt u een hele biertapinstallatie in uw buitenkeuken brengen.
Of mist uw buitenkeuken in het donker sfeer dan kan u dit veranderen door als aanvulling op uw buitenkeuken naar de e-Modules te kijken.
Verder biedt Belmento ook nog handige bestekladen en voorraadbakken, waar u gemakkelijk uw spullen georganiseerd kwijt kunt.

Extra informatie

Afmetingen 75 × 60 × 91 cm
Merk

Belmento

Soort

Draaideur met Legplanken, Koelkast, Uittrekbaar Gasfleselement, Voorraadladen, Zijbrander

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belmento Basismodule” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *