Belmento Buitenkeukens

“Made in Germany” staat bij Belmento voor premium kwaliteit en mooi design. Het Duitse design is wat de meubels van Belmento zo mooi maakt dat ze eigenlijk in een huis horen. Belmento focust zich op praktische en stijlvolle, naar eigen in te richten buitenkeukens. Het comfort van een compleet eigen ingerichte keuken, met de vrijheid van buiten, wat wil je nog meer? Want met Belmento kan je ”Draußen in der Sonne grillen und genießen.” De buitenkeukens zijn dus geheel naar eigen keuze in te richten, doormiddel van het samenvoegen van verschillende modules tot één buitenkeuken. Elke module heeft zijn eigen functie en design. Het hart van de Belmento buitenkeuken is de grillmodule. En het mooie van deze module is dat ze  op maat gemaakt zijn voor verschillende gasbarbecues of kamado barbecues.  Elke module bestaat uit hoge kwaliteit materialen die duurzaam, robuust en weersbestendig zijn, en daarnaast natuurlijk heel stijlvol.

Mochten er toch nog extra vragen zijn dan neem gerust contact met ons op via een mailtje, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.  Lees meer

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Mochten er toch nog extra vragen zijn dan neem gerust contact met ons op via een mailtje, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook beschikken wij over een toonzaal waar u eventueel nodig de Belmento buitenkeuken kunt bezichtigen met de verschillende keramiek bladen en kleuren  modules. Ook hebben wij een tekenprogramma waar wij uw buitenkeuken in beeld kunnen brengen. 

Daarnaast leveren wij de verschillende kamado barbecues en gasbarbecues die geschikt zijn voor de Belmento buitenkeukens. Een aantal modellen van: Beefeater, Napoleon, Green Egg en Monolith. 

De klant kan kiezen voor zelf de buitenkeuken bestellen en het in elkaar zetten, maar u kunt ook de buitenkeuken door ons laten plaatsen en monteren. Neem hiervoor contact met ons op via een mailtje, dan kunnen we de prijs van het monteren in overleg bepalen. 

Dankzij de modules kan een volledige buitenkeuken samengesteld worden. De modules bestaan bijvoorbeeld uit werkmodules, hoekmodules, spoelmodules, hoge modules, basismodules en natuurlijk de grillmodule. De modules bevatten een keramiek werkblad, die in 8 verschillende kleuren beschikbaar is. Verder is de kleur van de modules zelf beschikbaar in zwart, antraciet of wit, allemaal mat. De modules kunnen ook verder worden aangepast. Zo kan er in de basismodule, werkmodule en spoelmodule ook een gasfleselement ingebouwd worden. Of een koelkast, of voorraadladen. Belmento heeft veel verschillende opties en als je wil kan er in je buitenkeuken zelfs een biertap ingebouwd worden. De grillmodule is op maat gemaakt voor verschillende barbecues.  Zo is de module geschikt voor de gasbarbecues of kamado barbecues van Beefeater, Napoleon, Green Egg en Monolith. Samen met de modules van Belmento kan er door Forest Outdoor een complete buitenkeuken gecreëerd worden.