Belmento e-Module Startmodule Hoek

1.100,00

De Belmento e-Module Startmodule Hoek is een sfeervolle en handige toevoeging aan jouw Belmento buitenkeuken. Doormiddel van Ledverlichting en een perfect dimbare lamp is het licht ten alle tijden mooi op uw buitenkeuken, en bestuur dit gemakkelijk met een intelligente draadloze afstandsbediening. Daarnaast bevat deze Startmodule ook 2 contactdozen (stopcontacten) met een vermogen tot 2500 W, dus goed voor uw waterkoker of koffiezetapparaat. Omdat de Startmodule een keramisch bovenschap heeft is er ook nog wat extra schapsruimte.  Kortom het is een mooie en zeer handige toevoeging voor aan uw buitenkeuken.

Deze startmodule is een achterwand met verlichting geschikt voor in een hoek, dus op maat geschikt voor de Belmento hoekmodule.  Verder is er ook nog een uitbreiding van de achterwand met verlichting mogelijk, zodat er over heel uw buitenkeuken verlichting is, zie hiervoor de andere e-modules.

De Belmento e-Module is geschikt voor op de Belmento modules. De E-module is een stalen achterwand met daarop een keramisch blad met de kleur naar keuze. Ook is de kleur van de achterwand zelf te kiezen, deze hebben dezelfde kleuren als de modules van Belmento.

Mochten er nog extra vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, stuur gerust een mailtje.

Voor bestelling voer achtereenvolgens de volgende stappen uit, kies:
1 Kleur Keramiek Blad
2 Kleur Module

Levertijd: Leverbaar (9 á 10 weken)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Merk:
 

Extra informatie

Merk

Belmento

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belmento e-Module Startmodule Hoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *