Belmento Hoekmodule

Vanaf 1.500,00

De Belmento Hoekmodule kan een zeer leuke toevoeging zijn voor jouw buitenkeuken, als jij een buitenkeuken in een L vorm wilt, dus met een hoek. Maar de hoekmodule is er niet alleen voor om een mooie hoek te maken in jouw buitenkeuken en extra schapruimte, maar het biedt ook nog een beetje opslagruimte, dat toegankelijk is via de achterkant van de module. Let op, je hebt hier moeilijk tot geen toegang tot als je de buitenkeuken met hoek ook tegen een muur aan zet.

De Hoekmodule biedt nog meer, er is namelijk een toevoeging mogelijk aan de hoekmodule: een ijsvak. Het is een dubbelwandig ijsvak met speciaal isolatiemateriaal. Heerlijk om jou drankjes cool te houden. De mogelijke opties voor de hoekmodule zijn:
Standaard, hoekmodule zonder ijsvak
ijsvak zonder afvoer, dat is dan een uitneembaar ijsvak, inhoud 24 liter.
ijsvak met afvoer en watertank, dan is het ijsvak vast ingebouwd met een afvoer en een watertank. Het ijsvak is toegankelijk via de rugwand van de hoekmodule. Inhoud 24 liter.

De hoekmodule is robuust, duurzaam en weersbestendig. Daarnaast is de hoekmodule van verzinkt staal en bevat poedercoating tegen roest. De modules van Belmento zijn rondom goed gesloten en staan zeer stevig op de grond met 4 roestvrijstalen zuilen.

De Hoekmodule is beschikbaar in het mat zwart (RAL9011), mat antraciet (RAL 7016) en mat wit (RAL 9016). Het werkblad kan in verschillende kleuren worden verkregen, Consentino Dekton AERIS, Consentino Dekton KRETA, Consentino Dekton MICRON, Consentino Dekton ETER, Neolith CALACATTA SLIK, Neolith NEW YORK, Neolith IRON COPPER SLIK, Neolith NEW ZIMBABME RIVER WASH.

De Belmento modules zijn zo gemaakt dat jij je eigen buitenkeuken eenvoudig kan samenstellen. Mochten er nog extra vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, stuur gerust een mailtje.

Voor bestelling voer achtereenvolgens de volgende stappen uit, kies:
1 Uitvoering Hoekmodule
2 Kleur Keramiek Blad
3 Kleur Module

Levertijd: Leverbaar (9 á 10 weken)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Wilt u het beste uit uw Belmento buitenkeuken halen?

Kijk dan naar onze Belmento accessoires.
Zo kunt u een hele biertapinstallatie in uw buitenkeuken brengen.
Of mist uw buitenkeuken in het donker sfeer dan kan u dit veranderen door als aanvulling op uw buitenkeuken naar de e-Modules te kijken.
Verder biedt Belmento ook nog handige bestekladen en voorraadbakken, waar u gemakkelijk uw spullen georganiseerd kwijt kunt.

Extra informatie

Afmetingen 75 × 60 × 91 cm
Merk

Belmento

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belmento Hoekmodule” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *