Belmento Werkmodule

Vanaf 3.800,00

De Belmento Werkmodule is super handig voor in jouw buitenkeuken en heeft maximale flexibiliteit. Deze broer van de basismodule beschikt namelijk over de meeste verschillende opties voor in jouw buitenkeuken.  Het is uitermate geschikt voor veel opslag, door voorraadladen of legplanken, maar er kan ook een koelkast of gasfleselement in, of misschien wil je het wel allebei. De werkmodule is uitgerust met softclose technologie en heeft volledig uittrekbare elementen. De werkmodule is robuust, duurzaam en weersbestendig. Daarnaast is de werkmodule van verzinkt staal en bevat poedercoating tegen roest. De modules van Belmento zijn rondom goed gesloten en staan zeer stevig op de grond met 4 roestvrijstalen zuilen.

De werkmodule bestaat uit twee kanten (dus eigenlijk twee basismodules in één). Standaard zit in de werkmodule draaideuren met legplanken.  Maar de inhoud aan beide kanten kan naar eigen keuze ingevuld worden,
Kijk naar onze:

Werkmodule met Gasfleselement (en andere andere kant zoals standaard, dus draaideur met legplanken).

Werkmodule met Voorraadladen (en andere andere kant zoals standaard, dus draaideur met legplanken). De voorraadladen:  3 lades met Soft-Close systemen en zijn geschikt voor zware belading. Verder zijn de lades volledig uittrekbaar en bevatten ze een anitslipmat.

Werkmodule met Koelkast (en andere andere kant zoals standaard, dus draaideur met legplanken).

Werkmodule met aan de ene kant een gasfleselement en aan de andere kant een koelkast.

Werkmodule met 3x grote voorraadladen, dus heel de werkkast heeft 3 grote laden over heel de breedte. De voorraadladen:  3 lades met Soft-Close systemen en zijn geschikt voor zware belading. Verder zijn de lades volledig uittrekbaar en bevatten ze een anitslipmat.

Werkmodule met Gasfleselement voor zijbranders (en andere andere kant zoals standaard, dus draaideur met legplanken).
Prijs is exclusief zijbrander. Deze module is geschikt voor één van de mogelijke zijbranders:
Napoleon: 700-Series inbouw Sizzle Zone (groot en klein), 700-Serie inbouw zijbrander (groot en klein), 700-Serie inbouw power-wokbrander.
Beefeater: Proline Series Side Burner.

De werkmodule is beschikbaar in het mat zwart (RAL9011), mat antraciet (RAL 7016) en mat wit (RAL 9016). Het werkblad kan in verschillende kleuren worden verkregen, Consentino Dekton AERIS, Consentino Dekton KRETA, Consentino Dekton MICRON, Consentino Dekton ETER, Neolith CALACATTA SLIK, Neolith NEW YORK, Neolith IRON COPPER SLIK, Neolith NEW ZIMBABME RIVER WASH.

De Belmento modules zijn zo gemaakt dat jij je eigen buitenkeuken eenvoudig kan samenstellen. Mochten er nog extra vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, stuur gerust een mailtje.
Voor de werkmodule geldt dat u kunt kiezen aan welke kant u welke inhoud wilt,  zet dit bij de bestelnotities als u gaat bestellen.

Voor bestelling voer achtereenvolgens de volgende stappen uit, kies:
1 Uitvoering Module
2 Kleur Keramiek Blad
3 Kleur Module

Levertijd: Leverbaar (9 á 10 weken)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Merk:
 

Beschrijving

Wilt u het beste uit uw Belmento buitenkeuken halen?

Kijk dan naar onze Belmento accessoires.
Zo kunt u een hele biertapinstallatie in uw buitenkeuken brengen.
Of mist uw buitenkeuken in het donker sfeer dan kan u dit veranderen door als aanvulling op uw buitenkeuken naar de e-Modules te kijken.
Verder biedt Belmento ook nog handige bestekladen en voorraadbakken, waar u gemakkelijk uw spullen georganiseerd kwijt kunt.

Extra informatie

Afmetingen 75 × 116 × 91 cm
Merk

Belmento

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belmento Werkmodule” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *