Sale!
 

Flame Boss 500 Kamado Smoker Controller

364,00

Met de Flame Boss 500 Kamado Smoker Controller regel je eenvoudig, maar zeer nauwkeurig de temperatuur van je kamado. Daarnaast is de Flame Boss 500 geschikt voor het controleren van de temperatuur van tot wel drie stukken vlees. Het grotere LCD display zorgt dat de informatie goed leesbaar is, zowel staand als hangend. De magneet aan de onderzijde maakt het bevestigen mogelijk zonder extra benodigd materiaal.

Levertijd: Direct leverbaar (4 tot 5 werkdagen)

Artikelnummer: 147214 Categorie: Tag: Merk:
 

Beschrijving

Dankzij de WiFi configuratie kan de Smoker Controller bediend worden via de Flame Boss app, waardoor je op afstand de temperatuur aan kan passen. De ventilator met variabele snelheid regelt de luchtstroming, waardoor de gewenste temperatuur nauwkeurig gehandhaafd wordt.

De Flame Boss 500 is geschikt voor gebruik met een kamado van onder andere The Bastard en Big Green Egg. Het online dashboard maakt het mogelijk vanaf afstand de temperatuur te controleren en aan te passen, waarbij het ook mogelijk is om een melding te ontvangen als het vlees de gewenste temperatuur bereikt heeft. De “warm houden” functie zorgt ervoor dat de temperatuur daalt, waardoor het vlees warm blijft als het gaar is. Bij het open maken van de deksel van je kamado detecteert de Smoker Controller een verandering in temperatuur en zet vervolgens de ventilator tijdelijk uit, om overstoken van het vuur te voorkomen. De Flame Boss Smoker Controller kan door deze toepassingen gekenmerkt worden als een slimme barbecue controller en maakt een probleemloze temperatuurregeling mogelijk.

Geschikt voor temperaturen tot 246 graden.

Inhoud:
– WiFi controller met ventilator en barbecue adapters
– Voeding
– Sonde voor hoge barbecue temperatuur
– Sonde voor hoge vlees temperatuur
– 2 geleiders voor sondekabel

Extra informatie

Merk

Flame Boss