oneQ inbouw BBQ’s

oneQ is een Nederlandse leverancier die luxe inbouwaccessoires verzorgt voor je tuintafel. De makkelijk aan elkaar te koppelen systemen variëren van barbecues tot wijnkoelers. Met de hoogwaardige inbouwaccessoires van oneQ kun je gewoon aan jouw tuintafel of buitentafel blijven zitten en genieten van een barbecue met een wijntje. Forest Outdoor zorgt ervoor dat alle elementen samenkomen tot één passend geheel. Maak van je tuintafel hét pronkstuk van je tuin!

[woo_product_slider id=”4669″]

BBQ of buitenkeukens van oneQ

Dankzij de hoogwaardige inbouwaccessoires voor je tuintafel van oneQ kun je zoveel variëren als je zelf wilt. Wil je bijvoorbeeld een tuintafel met ingebouwde grillplaat, met daarnaast nog een snijplank van oneQ? Geen probleem! Maak je van je tuintafel liever een loungehoek met een wijnkoeler en een vuurkorf? We maken alles graag precies naar jouw wens. We kunnen variëren met bijvoorbeeld de volgende accessoires van oneQ:

  • Gasbarbecue
  • Houtskoolbarbecue
  • Wijnkoelers
  • Spoelbakken met waterkraan
  • Snijplanken
  • Domes (voor een kamado barbecue)

BBQ tafel varianten

Een BBQ tafel bij Forest Outdoor is in verschillende varianten beschikbaar. Net als bij een gewone barbecue kun je kiezen tussen BBQ tafels met houtskool of met gas, waarbij de barbecue ingebouwd is in de tafel. Daarnaast verschillen de barbecues die we inbouwen van de accessoires van oneQ tot barbecues van hoogwaardig, industrieel keramiek en luxe gaspitten. Bovendien kun je ook kiezen voor andere inbouwmogelijkheden, zoals een sfeerhaard of een wijnkoeler. Naast de vele inbouwmogelijkheden van oneQ kunnen we ook zorgen voor een BBQ tafel of andere hoogwaardige tuintafel, met accessoires als:

Bekijk vooral onze accessoires voor alle beschikbare producten en mogelijkheden.

Jouw BBQ tafel op maat gemaakt

Bij Forest Outdoor stel je zelf je BBQ tafel samen, waarna wij je BBQ tafel op maat maken. De basis bestaat uit een luxe, stalen frame. Dit frame is in alle maten leverbaar en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dankzij de stevige wielen kun je je tafel eenvoudig verplaatsen. Het gegalvaniseerde frame wordt van een coating voorzien, waardoor de basis van jouw BBQ tafel nog jarenlang mee kan gaan. Voor het tafelblad kun je de keuze maken uit bijvoorbeeld graniet, steiger- of eikenhout, beton en terrazzo. Bekijk onze BBQ tafels voor de mogelijkheden.

Ook een BBQ tafel?

De variaties voor een BBQ tafel of buitentafel zijn eindeloos. Ga je voor graniet, heb je liever een buitenhaard of ben je op zoek naar bijpassende buitenmeubels?