The Bastard Urban Small kamado 2021

449,00

The Bastard Urban Small kamado is de kleinste kamado uit het assortiment, maar levert grote prestaties! De Urban Small is op het gebied van prestaties namelijk vergelijkbaar met de grotere versies, met als bijkomend voordeel dat deze gemakkelijk mee te nemen is.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: Vanaf 31 januari 2022

Artikelnummer: BU106 Categorie: Tag: Merk:
 

Beschrijving

The Bastard Urban Small is geschikt voor gebruik tot twee personen. De Urban Small is gemakkelijk te openen dankzij het bamboe handvat en ook de temperatuur is eenvoudig te regelen. Bij deze kamado is alles gericht op comfort, en is daarnaast gemaakt van hoogwaardig keramiek. Bescherm je kamado optimaal met de regenhoes van The Bastard!

Eigenschappen:
– Diameter grill: 26cm
– Rooster dikte: 4mm
– Hoogte: 64 cm
– Geschikt voor: 1-2 personen

Wat is er nieuw bij het 2021 model?
Het 2021 model is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van het 2020 model. De gietijzeren topschijf is bijvoorbeeld aangepast en sluit daardoor nóg beter af. Daarnaast heeft het 2021 model een vernieuwde thermometer. De verhoogde houtskoolmand maakt het mogelijk om meer houtskool in één keer aan te steken. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn in 2021 een aantal veranderingen doorgevoerd. Bovendien zijn de vuurkorf en de vuurring verbeterd, waardoor deze beter met langdurige hitte om kunnen gaan. Het verbeterde scharniersysteem zorgt ervoor dat het deksel gemakkelijk open en dicht gaat.

Urban/Classic model
Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct, waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. Het Urban model is mat zwart van kleur en laat meer kleurvariaties zien dan het Classic model, welke een glanzende afwerking heeft. Maak uw Bastard helemaal compleet door er een complete buitenkeuken omheen te bouwen!

Bestel deze kamado ook met houtskool van The Bastard!

Extra informatie

Gewicht 24 kg
Afmetingen 64 cm
Merk

The Bastard