Tuintafel: luxe tafel voor buiten

Een mooie tuintafel is het pronkstuk van je tuin. Bij aangename temperaturen zit je immers graag buiten, waar de tuintafel vaak het centrale verzamelpunt is. Familie, vrienden en andere gasten verzamelen zich dan rond de tuintafel om gewoon lekker buiten te genieten. Met de luxe tuintafels van Forest Outdoor zorg je ervoor dat jouw tuin een sfeervolle ontmoetingsplek wordt.

Tuintafels in verschillende stijlen

De tuintafels van Forest Outdoor zijn in verschillende varianten beschikbaar. Daardoor kun jij jouw tuintafel perfect afstemmen op je tuin. Ga je bijvoorbeeld voor een reguliere tuintafel met een granieten blad? Of wil je graag een wijnkoeler, een BBQ of een buitenhaard inbouwen in je tuintafel met een steigerhouten tafelblad? De mogelijkheden én combinaties zijn eindeloos. We denken graag met je mee!

Je tuintafel krijgt een unieke look met een op maat gemaakt tafelblad. Bij Forest Outdoor kun je kiezen uit:

  • Beton; voor een stoere, minimalistische en moderne uitstraling
  • Terrazzo; diverse componenten van natuursteen, marmer en/of natuursteen voor klassieke elegantie
  • Graniet; natuursteen met een tijdloos karakter en een luxe feel
  • Steigerhout; geschaafd vurenhout met een robuuste, hippe look, met waterafstotende coating
  • Eikenhout; duurzaam geschaafd hout voor een robuuste en stoere uitstraling, afgewerkt met een waterafstotende coating

Bekijk alle informatie en opties voor onze tuintafels op onze categoriepagina.

Verschillende opties voor je tuintafel

Afhankelijk van waar je je tuintafel voor wil gebruiken, kun je je tuintafel uitbreiden met diverse accessoires en opties. Zo is de BBQ-tafel één van onze populairste opties. We bouwen verschillende soorten barbecues in, die we helemaal naar jouw wens kunnen verwerken in jouw tuintafel.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om complete gaspitten in je tuintafel te laten zetten. Of zie je jouw tuintafel meer als een gezellig plekje om ’s avonds omheen te verzamelen? Met een sfeerhaard in je tuintafel breng je de vibe van een kampvuur naar je tuin. Ook de wijnkoelers zijn gewilde opties, waarmee je van jouw tuintafel de ultieme loungeplek maakt.

Ook een tuintafel?

De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Daarom denken we graag met je mee om te komen tot jouw ultieme tuintafel, die als pronkstuk van je tuin fungeert als ontmoetingsplek voor al je gasten. Of je nu een granieten tuintafel met een wijnkoeler en een sfeerhaard wil of juist naar een robuuste, eikenhouten tuintafel met twee grillplaten op zoek bent: Forest Outdoor verzorgt de totale oplossing. Bekijk ook onze buitenmeubels voor bijvoorbeeld een bijpassende bank.