Black Bastard

Karakter is alles voor Black Bastard. Het robuuste design is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Bakken, grillen, stoven en roken: veelzijdigheid kenmerkt Black Bastard. De kamado’s van Black Bastard worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. Dankzij het hoogwaardige industriële keramiek zijn de kamado’s van Black Bastard gemaakt voor het langdurig vasthouden van warmte, tot een zeer hoge temperatuur. De levensduur is gegarandeerd met levenslange garantie. Door dit alles is Black Bastard hét uithangbord van de Nederlandse kamado’s! Lees meer

Filter

Toont alle 10 resultaten

Kamado Black Bastard

Keramische Black Bastard BBQ kopen? De kamado Black Bastard is zeer populair vanwege zijn veelzijdigheid. Een kamado keramische barbecue heeft naast de mooie uitstraling ook het grote voordeel dat de temperatuur goed gecontroleerd kan worden. Dankzij het dikke keramiek kan de warmte vastgehouden worden in een keramische barbecue en blijven de kolen op de goede temperatuur. Hiermee geef je het vlees een éxtra lekkere barbecue smaak mee.

2022 model Black Bastard

Het Black Bastard 2022 model is op een aantal punten verbeterd. De gietijzeren topschijf is bijvoorbeeld aangepast en sluit daardoor nóg beter af. Daarnaast heeft het 2022 model een vernieuwde thermometer. De verhoogde houtskoolmand maakt het mogelijk om meer houtskool in één keer aan te steken. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn een aantal veranderingen doorgevoerd. Het klapmechanisme van de zijtafels is aangepast, hierdoor komen deze niet meer tegen de barbecue aan tijdens het dichtklappen. Bovendien zijn de vuurkorf en de vuurring verbeterd, waardoor deze beter met langdurige hitte om kunnen gaan. Het verbeterde scharniersysteem zorgt ervoor dat het deksel gemakkelijk open en dicht gaat. Nieuw bij de 2022 modellen van Black Bastard is het Multi Level Cooking System, waarmee je voor iedere maaltijd een passende opstelling van de roosters kan creëren.

Urban / Classic model Black Bastard

Iedere Black Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct, waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. Het Black Bastard Urban model is mat zwart van kleur en laat meer kleurvariaties zien dan het Black Bastard Classic model, welke een glanzende afwerking heeft. Maak uw Black Bastard helemaal compleet door er een complete buitenkeuken omheen te bouwen. Bekijk daarnaast de Black Bastard accessoires voor alle gewenste benodigdheden bij je kamado!