RVS Buitenkeukens

De RVS buitenkeukens van Forest Outdoor vindt zijn oorsprong in Italië en begon met de levering van hoogwaardige apparatuur aan restaurants. Heden ten dage richt het zich onder andere op kookelementen voor in de buitenlucht. Naast de Italiaanse elegantie is functionaliteit hierbij het uitgangspunt. De RVS buitenkeukens van Forest Outdoor maken het hierdoor mogelijk te genieten in de buitenlucht en staan aan de voorgrond van een brede selectie roestvrijstalen keukens voor in de buitenlucht. Op dit moment bestaan deze buitenkeukens uit de allerbeste kwaliteit en betrouwbaarheid om levensduur te garanderen. De RVS buitenkeukens zijn zelf samen te stellen met onze professionele kennis en advies. Daarom is het belangrijk dat u contact met ons op neemt zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. De buitenkeuken wordt precies op maat gemaakt in uw tuin en daarom zijn de mogelijkheden gigantisch.

Kwaliteit RVS buitenkeukens

De RVS buitenkeukens van Forest Outdoor zijn ontwikkeld voor mensen die smachten naar de allerbeste kwaliteit in de outdoor wereld. Deze buitenkeukens zijn namelijk volledig gemaakt van 316 RVS dat speciaal gemaakt is voor in de buitenlucht. Het Italiaanse ontwerp van volledig stalen buitenkeukens zijn zeer geliefd en ontvangen veel aandacht met hun strakke en stijlvolle design. De barbecues in deze stalen buitenkeuken vervullen de functie om de allerbeste gerechten klaar te maken. Naast kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur bieden deze buitenkeukens ook alles wat je nodig hebt doormiddel van diverse verschillende modules.

Wat zijn de mogelijkheden in een RVS buitenkeuken?

RVS buitenkeukens kunnen samen met professionele kennis tot een droomkeuken ontwikkeld worden. In een RVS buitenkeuken staat de barbecue centraal. Naast deze barbecue kan de overige beschikbare ruimte ingevuld worden naar uw wensen. Forest Outdoor staat ervoor open om samen met u naar de mogelijkheden te kijken en uw droomkeuken te realiseren. Het werkt namelijk zo; Onze RVS buitenkeukens bestaan uit vaste modules in verschillende maten. We bieden bijvoorbeeld verschillende maten werkkasten aan, met daarin opslag voor alles wat je nodig hebt in een buitenkeuken. Deze werkkasten zijn zeer vergelijkbaar, maar zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes (120 cm, 90 cm, 70 cm en 45 cm). Daarnaast zijn er verschillende spoelbakmodules in verschillende breedtes (120 cm, 90 cm en 70 cm). Naast de verschillende breedtes zijn ze ook verschillend in dubbele of enkele lades en kasten. Verder kan uw RVS buitenkeuken aangevuld worden met een koelkast, een wijnkoeler of een ijskast. Dankzij de verschillende modules kan een RVS buitenkeuken aangepast worden op uw ruimte en behoeften zodat uw droomkeuken gecreëerd wordt en mogelijk is in uw tuin.

Service & Werkwijze van Forest Outdoor

Mocht u een RVS buitenkeuken interessant vinden? Dan beschikken wij over service om u verder te helpen. Forest Outdoor heeft namelijk al tientallen jaren ervaring in het maken van binnenkeukens, en samen met de kracht van deze geweldige RVS buitenkeukens kunnen we onze specialiteit ook de buitenwereld in brengen.  Samen met ons kunt u het gehele proces samen doorlopen. De eerste stap is om contact met ons te leggen. Dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te doorlopen en advies te geven. Forest Outdoor biedt graag vrijblijvend advies aan.

Wat maakt Forest Outdoor uniek? Allereerst kunt u de sfeer proeven in onze eigen toonzaal. U kunt het materiaal in handen nemen en met eigen ogen bekijken. Zo komt uw idee tot leven. De kernwaarden van Forest Outdoor zijn kwaliteit en vakmanschap. Deze zijn terug te vinden in de service voor al onze buitenkeukens. Zo leveren en monteren wij uw keuken op locatie zodat het precies op maat gemaakt is. Verder kunt u met extra aanvragen altijd bij ons terecht, denk dan bijvoorbeeld aan een verrijdbaar onderstel voor uw buitenkeuken.

Enig resultaat