The Bastard Kamado Barbecue

Niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel, dat kenmerkt een echte The Bastard kamado. Kamado bbq’s van The Bastard zijn ontstaan uit de liefde voor authentieke smaken en exclusief design. Deze kamado barbecues zorgen voor een zeer grote variatie in bereidingswijze, waaronder grillen, bakken, roken en stoven. The Bastard barbecues zijn gemaakt van de beste materialen, hoogwaardig cordiriet keramiek, dat de zeer hoge temperaturen goed vasthoudt binnen de kamado. Lees meer

Filter

Toont alle 11 resultaten

The Bastard kamado accessoires starterset

Forest Outdoor is Serious Dealer van The Bastard. Vanwege het Premium dealerschap met The Bastard BBQ's worden een aantal kamado's van The Bastard nu geleverd inclusief gratis starterset. The Bastard starterset, bestaande uit Cast Iron Care Spray, Fire Starters,  Trucker Cap, kookboek en Lucky Bastard Cup. Dankzij de starterset The Bastard kan je direct serieus aan de slag met een kamado van The Bastard! Bekijk ook de overige accessoires van The Bastard.

Kamado buitenkeuken The Bastard

The Bastard kamado barbecues zijn zeer geschikt voor in een buitenkeuken. Een buitenkeuken is geheel naar wens en op maat samen te stellen, met de gewenste afmetingen, kleuren en materialen. Bij Forest Outdoor is het dan ook mogelijk een The Bastard kamado in een buitenkeuken te plaatsen.

 

The Bastard kamado buitenkeuken Forest Outdoor