Big Green Egg Kamado Barbecue

Een Big Green Egg kamado biedt eindeloze kookmogelijkheden en is van zeer hoge kwaliteit. Deze exclusieve kamado is eenvoudig te onderhouden, is duurzaam en de Big Green Egg Kamado’s gaan levenslang mee. Big Green Egg geeft dan ook levenslang garantie op een Egg.

Forest Outdoor biedt klanten bij grotere kamado barbecues een total package aan: “Uitpakken en Installeren“. Forest Outdoor levert de barbecue aan huis, pakt het uit, installeert het voor direct gebruik, geeft advies (uitleg) en neemt al het afval die een barbecue pakket met zich meebrengt direct mee naar huis.

Filter

Toont alle 4 resultaten

Kamado Green Egg

De Big Green Egg kamado's zijn gemaakt van het allerbeste keramiek en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het duurzame materiaal heeft een extreem isolerende werking, de buitenkant zal minder heet worden en de warmte blijft behouden binnen de Egg.

Het keramische materiaal bevordert de luchtcirculatie van de Egg, waardoor de warmte lucht circuleert en gerechten extra mals worden. Hierdoor is een Egg ook extra zuinig. Er gaat weinig warmte verloren, waardoor kolen minder snel verbruikt worden en er minder as ontstaat.

Big Green Egg kamado's zijn leverbaar in diverse modellen. Stem het formaat van de Green Egg af op de gewenste gelegenheid, bijvoorbeeld voor gebruik op het balkon, terras of uiteraard in de tuin.

Green Egg accessoires

Met de kamado's van Big Green Egg zijn eindeloze manieren van koken mogelijk. Natuurlijk grillen en roken, maar met de juiste Big Green Egg accessoires ook bakken, wokken, stoven en slow cooken.

Green Egg buitenkeuken

De Big Green Egg kamado barbecues kunnen worden gekocht met een onderstel, de Egg Nest. Daarnaast is het mogelijk een Green Egg in te bouwen in een buitenkeuken. De exclusieve kamado buitenkeukens van Forest Outdoor zijn volledig op maat te maken en naar wens aanpasbaar naar een buitenkeuken Green Egg.