Big Green Egg Kamado Barbecue

De Big Green Egg Kamado Barbecues zijn geweldig. Ze bieden eindeloze kookmogelijkheden en zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Het onderhoud is eenvoudig, het is duurzaam en de Green Egg Kamado’s gaan levenslang mee.

De Big Green Egg kamado’s zijn van gepatenteerd keramisch materiaal en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Het keramiek van de Big Green Egg is mede ontwikkeld door de NASA. Het wordt gemaakt in Noord-Amerika en heeft daarom strenge kwaliteitseisen. Het is ook een duurzaam materiaal. Zo heeft het keramiek een extreem isolerende werking, de buitenkant zal dus minder heet worden en de warmte blijft heel goed binnen de Egg.

Ook bevordert het keramiek de luchtcirculatie en dus ook de gerechten. Het keramiek weerkaatst namelijk de warmte luchtstroom en zo worden de gerechten extra mals. Ook is hierdoor de kamado zuinig. Er ontsnapt weinig warmte en lucht en zo worden de kolen minder snel verbruikt en ontstaat er minder as.

Vanwege de samenwerking van Forest Outdoor met verschillende  outdoor en buitenkeuken merken zijn wij dealer van de Big Green Egg kamado’s.

Filter

Toont alle 4 resultaten

Dit moet je weten over de Big Green Egg kamado's!

De Big Green Egg kamado barbecues kunnen worden gekocht met een onderstel, de Egg Nest. Maar nog veel gaver is de Green Egg inbouwen in een buitenkeuken. Wij kunnen een Green Egg in een van onze eigen op maat gemaakte buitenkeukens voor je inbouwen. Of bouw de Green Egg Large of XLarge in een Belmento buitenkeuken. Dit zijn ook hele mooie Duitse buitenkeukens van goede kwaliteit.

Met de Big Green Egg kamado's zijn eindeloze kookmogelijkheden. Je kunt er natuurlijk mee grillen en roken maar met de juiste accessoires ook bakken, wokken, stoven en slow cooken. Het is dus een echte alleskunner.