Barbecues

Naast kamado BBQ’s heeft Forest Outdoor diverse gas- en kolen barbecues in het assortiment. Deze zijn te onderscheiden in complete barbecues, dus met onderstel en kastjes of werkruimte, en losse barbecues, die ingebouwd kunnen worden in een buitenkeuken. Complete barbecues zijn gemakkelijk en sfeervol in je tuin. Maar als je nog wat extra stijl en luxe wilt toevoegen aan je tuin dan is een buitenkeuken echt wat voor jou! Alle inbouw barbecues die wij verkopen zouden in één van onze op maat gemaakte eigen buitenkeukens ingebouwd kunnen worden. Maar het is ook zeker mogelijk in uw eigen buitenkeuken! Neem hiervoor contact met ons op. De merken die wij  aanbevelen zijn: Boretti, Napoleon, Beefeater, Steel en oneQ.

Ons assortiment aan buitenkeukens is groter dan alleen eigen ontwerp. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Steel buitenkeukensNapoleon buitenkeukens en Belmento buitenkeuken. Vanwege de samenwerking van Forest Outdoor met verschillende outdoor en buitenkeuken merken zijn wij dealer van deze merken barbecues.

Lees meer

Filter

Resultaat 1–12 van de 52 resultaten wordt getoond

Meer over onze Barbecues!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een buitenkeuken, dan hebben wij nog wel een aantal aanraders waar je zeker even naar moet kijken. Een aantal modellen van Napoleon , Beef Eater en Green Egg kunnen worden ingebouwd in een Belmento buitenkeuken. Dit is een buitenkeuken van Duits design en kwaliteit en is zeer aan te bevelen. Welke modellen kunnen dan precies in zo'n Belmento buitenkeuken? Kijk hiervoor bij de grillmodule of de grillmodule XL, daar worden ze ingebouwd.

Napoleon barbecues zijn van heel goede kwaliteit en steken een stokje boven de kwaliteit van Boretti, oneQ en Beef Eater. De Napoleon barbecues kunnen ingebouwd worden in de net zo goede kwaliteit Napoleon buitenkeukens.

Ben je geïnteresseerd in steel barbecues? Steel heeft ook ontzettend goede kwaliteit eigen Steel buitenkeukens waar hun barbecues ingebouwd kunnen worden. Steel heeft producten met de meest exclusieve materialen. Dit is de beste kwaliteit buitenkeuken op dit moment.

Merken die zowel kolen als gas barbecues hebben zijn bijvoorbeeld oneQ en Boretti. De barbecues van oneQ zijn geschikt om in te bouwen in een buitenmeubel. Een Boretti barbecue staat voor kwaliteit met een Italiaans design en heeft inbouw modellen, maar ook complete barbecues. Beefeater heeft ook goede complete barbecues, deze zijn van RVS en bieden genoeg opbergruimte.