Barbecues

Naast kamado BBQ’s heeft Forest Outdoor diverse gas- en kolen barbecues in het assortiment, van merken als Steel, Boretti en Barazza. Het assortiment barbecues van Forest Outdoor is te onderscheiden in complete barbecues met onderstel, en daarnaast losse barbecues zonder onderstel. Barbecues zonder onderstel kunnen bijvoorbeeld op een buitentafel geplaatst worden of ingebouwd worden in een buitenkeuken. Lees meer

Filter

BBQ inbouw

Naast de kamado BBQ's, beschikt Forest Outdoor over diverse (complete) gas- en kolen barbecues in het assortiment. De complete barbecues met onderstel en kastjes bieden werkruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld accessoires. De losse barbecues zijn geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken. Naast de zeer diverse mogelijkheden bieden de barbecues sfeer en luxe voor in de tuin.

Exclusieve barbecues

Napoleon barbecues zijn van zeer goede kwaliteit. De Napoleon barbecues zijn ook leverbaar als volledige Napoleon buitenkeuken. Vergelijkbaar met de kwalitatief hoogwaardige barbecues van Napoleon zijn de barbecues van Steel. Ook Steel is leverbaar als volledige Steel buitenkeuken. Steel barbecues zijn gemaakt van de meest exclusieve en hoogwaardige materialen.

Gas- en kolen BBQ

Merken die over zowel gas- als kolen barbecues beschikken zijn bijvoorbeeld oneQ en Boretti. De barbecues van oneQ zijn geschikt om in te bouwen in een buitenmeubel. Een Boretti barbecue staat voor kwaliteit met een Italiaans design, en heeft inbouw modellen, maar ook complete barbecues. Bekijk ook de diverse accessoires en toebehoren, voor optimaal gebruik van een barbecue.