Boretti Kamado Barbecue

De Boretti kamado barbecues brengen de Italiaanse lifestyle naar buiten: het stijlvolle Italiaanse design en praktisch ingestelde ontwerp is perfect voor in de tuin. Het is een duurzaam product, voor langdurige kwaliteit en gebruiksgemak. In het authentieke Italiaanse design is passie gestoken, net als het verduurzamen en verbeteren van de producten. Lees meer

Filter

Toont alle 2 resultaten

Boretti Ceramica kamado

Het keramiek van de Boretti Ceramica kamado is industrieel vervaardigd en onder hoge temperaturen gebakken. Het keramiek is slijtvast en tegen alle weersomstandigheden bestand. Daarnaast houdt het de temperatuur zeer goed vast in de Boretti kamado.

Aan de onderzijde van de Boretti kamado's zit een schuifrooster dat dient als luchtinlaat en zorgt voor de perfecte temperatuurbeheersing. Er worden weinig kolen verbruikt, de kolen verbruiken weinig zuurstof dankzij het luchtsysteem. De unieke top-vent zorgt ervoor dat er geen druppel regen in een Boretti kamado terecht komt. De Boretti Ceramica kamado's zijn dus zeer geschikt voor Outdoor gebruik.