Boretti BBQ’s

Boretti staat bekend als één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van barbecues en buitenkeukens. Van een Italiaans merk verwacht je een bepaalde kwaliteit, zowel in functionaliteit als in design. Boretti inbouw BBQ’s zijn hier perfecte voorbeelden van: stijlvolle, hoogwaardige barbecues van topkwaliteit.
Forest Outdoor is dé specialist voor het inbouwen van je BBQ. Als officiële dealer van Boretti barbecues draaien wij onze hand niet om voor het inbouwen van je luxe Boretti BBQ in een hoogwaardige tuintafel. Daarmee creëer je echt jóuw ontmoetingsplek in je eigen tuin.

[woo_product_slider id=”4675″]

Boretti barbecues

Boretti biedt een breed assortiment aan diverse grillbarbecues, kolenbarbecues en andere opties. Zo vind je bij Boretti naast de Boretti barbecues ook:

  • Buitenkeukens
  • Infraroodbranders
  • Zijbranders
  • Grillspitten
  • Opberg- en werkruimte

Forest Outdoor is gespecialiseerd in het inbouwen van hoogwaardige Boretti barbecues. Door jouw wensen aan ons door te geven creëren wij jouw ultieme ontmoetingsplek precies zoals jij dat wilt. Als officiële dealer van Boretti denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

BBQ tafel varianten

Één van de populairste mogelijkheden tot inbouwen van een barbecue of een buitenkeuken is in één van onze buitentafels. Zo’n BBQ tafel bij Forest Outdoor is in verschillende varianten beschikbaar. Net als bij een gewone barbecue kun je kiezen tussen BBQ tafels met houtskool of met gas, waarbij de barbecue ingebouwd is in de tafel. Daarnaast verschillen de barbecues die we inbouwen van de accessoires van Boretti tot barbecues van hoogwaardig, industrieel keramiek en luxe gaspitten. Bovendien kun je ook kiezen voor andere inbouwmogelijkheden, zoals een sfeerhaard of een wijnkoeler. Naast de vele inbouwmogelijkheden van Boretti kunnen we ook zorgen voor een BBQ tafel of andere hoogwaardige tuintafel, met accessoires als:

Bekijk vooral onze accessoires voor alle beschikbare producten en mogelijkheden.

Jouw BBQ tafel op maat gemaakt

Bij Forest Outdoor stel je zelf je BBQ tafel samen, waarna wij je BBQ tafel op maat maken. De basis bestaat uit een luxe, stalen frame. Dit frame is in alle maten leverbaar en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dankzij de stevige wielen kun je je tafel eenvoudig verplaatsen. Het gegalvaniseerde frame wordt van een coating voorzien, waardoor de basis van jouw BBQ tafel nog jarenlang mee kan gaan. Voor het tafelblad kun je de keuze maken uit bijvoorbeeld graniet, steiger- of eikenhout, beton en terrazzo. Bekijk onze BBQ tafels voor de mogelijkheden.

Ook een BBQ tafel?

De variaties voor een BBQ tafel of buitentafel zijn eindeloos. Ga je voor graniet, heb je liever een buitenhaard of ben je op zoek naar bijpassende buitenmeubels? Forest Outdoor denkt graag met je mee. Omdat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn, nemen we graag al je wensen voor jouw BBQ tafel met je door. Wil je daarom meer weten over jouw BBQ tafel, neem dan contact met ons op.