Green Egg accessoires

De Green Egg kamado barbecues zijn leverbaar met diverse Green Egg accessoires die het barbecueën eenvoudiger maken. Lees meer

Filter

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Big Green Egg kamado

De Big Green Egg kamado's zijn leverbaar in diverse maten, van Medium tot XXL. Een kamado van Big Green Egg wordt standaard geleverd zonder accessoires, de Big Green Egg bevat bij de kamado standaard het rvs rooster. Voor de kamado's van Big Green Egg zijn echter wel diverse Green Egg accessoires leverbaar.

Accessoires Green Egg

Er zijn verschillende Green Egg accessoires beschikbaar die het kookoppervlak vergroten of veranderen. Vergroten door extra lagen met grills of bakplaten in te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld met de 5-Piece Eggspander Kit. Verander het kookoppervlak en maak het geschikt voor pizza's en brood door de Baking Stone te gebruiken, of verander de Green Egg in een oven met de ConvEGGtor. Gebruik een Green Egg Cover, om de Green Egg kamado te beschermen tegen slecht weer.

Maak een Big Green Egg kamado compleet door er een onderstel onder te plaatsen, de Egg Nest. Óf maak een Big Green Egg kamado helemaal compleet met de Table Nest, waarmee het mogelijk is een complete buitenkeuken van de Green Egg kamado te maken.

Onderhoud Green Egg kamado

Een Big Green Egg kamado is heel gemakkelijk schoon te maken door simpelweg de kamado schoon te 'branden'. Daarna maak je het rooster schoon met een borstel en verwijder je het as. Om de levensduur van de onderdelen uit de Green Egg kamado te verlengen is de cover beschikbaar, die de Green Egg beschermt tegen invloeden van het weer.