Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Veel van onze artikelen zijn maatwerk, waardoor deze artikelen een langere levertijd hebben. Zo houden we voor op maat gemaakte artikelen (Forest Outdoor tafels, meubels en banken) een levertijd van zes weken aan, omdat bijvoorbeeld de kleur van de coating en het tafelblad naar wens aangepast kan worden. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per e-mail bericht over de verwachte levertijd. Uit voorraad geleverde producten hebben een levertijd van vier tot vijf dagen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor Nederland rekenen we €6.75,- en voor België €13,- bezorgkosten.

Meubilair (op maat gemaakt) wordt thuisbezorgd door een vervoerder of onze eigen bezorgdienst. Voor levering zal er telefonisch of per email contact opgenomen worden om samen het aflevermoment te bepalen.
Stoelen/banken: €47.50,-
Kamado buitenkeukens op maat met een keramiek blad: € 120,-
Tafels (met of zonder BBQ) op maat met een keramiek blad: € 150,-

Tafels worden thuis afgeleverd, dit wordt gedaan door een of twee personen. Locatie dient goed toegankelijk en vrij van obstakels te zijn. Tafels worden op afspraak afgeleverd, men moet dus thuis zijn. Bij (BBQ) tafels, banken en meubels: het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport tot in de tuin, gelijkvloerse levering en bij een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van de tuin. 
Bij kamado’s: het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport tot aan de eerste deur, gelijkvloerse levering en bij een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het pand.

U kunt ook kiezen om de bestelling op te halen in Boekel.
Mocht je nog vragen over je bestelling hebben dan staan wij iedere dag vanaf 09.00 tot 17.00 voor u klaar!

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn eigen adres laten leveren?

Ja, in dit geval dient bij uw bestelling het afleveradres te vermelden.

Ontvang ik een orderbevestiging?

Ja, na een succesvolle betaling middels iDEAL of andere betaalmethode, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met alle gegevens van de bestelling. 

Ontvang ik een aankoopbewijs of factuur?

Ja , u ontvangt een factuur van de levering per mail. Deze factuur geldt als aankoopbewijs.

Vragen over een kamado BBQ?

Onderaan de pagina van de kamado’s worden de veelgestelde vragen over een kamado BBQ beantwoord.
Kamado BBQ’s.