Luxe Buitenkeukens

Na ruim 30 jaar ervaring in de binnenkeukens (Forest Keukens) heeft Forest Outdoor de passie voor het bouwen van keukens mee naar buiten genomen. De luxe buitenkeukens van Forest Outdoor zijn geheel op maat te maken en naar uw wens af te stemmen. Zo kan de buitenkeuken geheel worden ingericht zoals u het voor ogen heeft. Daarnaast ziet Forest Outdoor de kwaliteit als een hoge prioriteit. Forest Outdoor kiest de materialen zo dat u lang van uw buitenkeuken kunt genieten. Een buitenkeuken van Forest Outdoor kan gemaakt worden door een kamado of barbecue in te bouwen, maar Forest Outdoor levert ook complete gas en kolen buitenkeukens. Verder werkt Forest Outdoor samen met meerdere merken die ook gespecialiseerd zijn de de buitenkeuken wereld waardoor Forest Outdoor veel opties biedt. Dankzij de hoogwaardige materialen en het mooie design is een BBQ buitenkeuken de blikvanger van je tuin! Lees meer

Filter

Luxe buitenkeuken Forest Outdoor

De luxe buitenkeukens van Forest Outdoor bestaan uit kwalitatief hoge materialen en zorgen voor een luxueuze uitstraling. Bij Forest Outdoor betaal je dan ook voor kwaliteit. De materialen kunnen heel lang mee, en zeker onder goed onderhoud. Het keramiek blad gaat levenslang mee en bij de kasten en andere houtproducten worden allemaal een beschermende laag aangebracht. Het metalen frame wordt geschopeerd en gepoedercoat, waardoor ook dit levenslang meegaat. Kortom het levert jarenlang plezier en kan zo aan de volgende generatie meegegeven worden.

(Kamado) BBQ buitenkeuken

Op zoek naar een inbouw BBQ buitenkeuken? Een inbouw BBQ buitenkeuken geeft, naast het mooie design, het gemak en comfort om buiten je favoriete gerechten klaar te maken. Een buitenkeuken meubel met inbouw barbecue (kamado) is verrijdbaar en daarmee naar elke gewenste plek in de tuin te verplaatsen. Daarmee is een inbouw barbecue buitenkeuken niet meer weg te denken uit de tuin. Een inbouw buitenkeuken op gas en kolen geeft een ander design, is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over geïntegreerde extra's.

Forest Outdoor staat open voor jouw eigen ideeën en inspiratie. Laat jouw buitenkeuken exclusief samenstellen.
Neem voor het volledig laten samenstellen van een exclusieve buitenkeuken vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere merken buitenkeukens

Naast de luxe buitenkeukens van Forest Outdoor beschikken wij ook over andere merken buitenkeukens. Dit betekent niet dat de kwaliteit achteruit gaan want Steel verkoopt de beste kwaliteit buitenkeukens die er zijn. Het bestaat uit het beste RVS. Deze Steel buitenkeukens zijn zelf samen te stellen door verschillende modules naast elkaar te zetten, zodat het één gehele keuken vormt. Het nadeel hiervan is dat deze keukens niet precies op maat gemaakt kunnen worden zoals de luxe buitenkeukens van Forest Outdoor of van Freiluft. De buitenkeukens van Freiluft zijn heel stijlvol en ook van goede kwaliteit. Zo bestaat de keuken hiervan niet uit rvs, maar uit 8 mm dik gepoedercoat aluminium. Dit zorgt voor een ander design en uitstraling. De buitenkeukens van Freiluft zijn ook geheel zelf samen te stellen naar uw wensen. Verder beschikken we nog over mooie en ook kwalitatief hoge producten van Barazza. Barazza levert goede barbecues en spoelbakken en kranen voor in een buitenkeuken. Deze bestaan ook uit het beste RVS. Met creatieve ideeën kunnen Barazza buitenkeuken producten zeer goed van pas komen. Neem zeker contact met ons op, wanneer u ideeën heeft. Allerlaatst beschikken wij nog over standaard Napoleon buitenkeukens, die genoeg bevatten voor een standaard buitenkeuken en die van goede kwaliteit is zodat het lang mee gaat. Dus mocht u interesse hebben in één van bovenstaande merken dan neem gerust een kijkje op onze site voor extra informatie.

Buitentafels

Naast de diverse buitenkeukens, beschikt Forest Outdoor over een breed assortiment aan buitentafels. Voor een tafel buiten zijn diverse mogelijkheden, waaronder tuintafels en grill tafels.