Forest Outdoor Buitenkeukens

Op zoek naar een exclusieve op maat gemaakte buitenkeuken? Onze Forest Outdoor buitenkeukens zijn eigen ontwerp en hebben het doel om buitenkeukens te creëren die bij iedereen past. Deze buitenkeukens worden namelijk op maat gemaakt en naar eigen wensen ingevuld. Bij de Forest Outdoor buitenkeukens staat een kamado of inbouw gas barbecue centraal. De diverse opties aan materialen, kleuren en inrichting eromheen maken het mogelijk om in overleg een exclusieve Forest Outdoor buitenkeuken te creëren zoals u dat wilt en die niemand anders heeft. Bij Forest Outdoor proberen we namelijk naar uw wensen te luisteren en het naar ons beste vermogen uit te voeren. Lees meer

Toont alle 5 resultaten

Forest Outdoor Buitenkeuken

De exclusieve buitenkeukens van Forest Outdoor bestaan uit een kamado en inbouw gas barbecue naar keuze en ook de inrichting en de maten zijn zelf te bepalen. Zo kunnen er meerdere kasten met bijvoorbeeld eiken houten wanden ingebouwd worden, maar er kan ook gekozen worden voor een koelkast of een wijnkoeler wanneer u een complete buitenkeuken wilt. Verder kan er ook een spoelbak met een kraan in de buitenkeuken ingebouwd worden. De standaard buitenkeuken biedt al werkblad ruimte, opbergmogelijkheid, een groot schap voor alle benodigdheden en natuurlijk de behuizing van de inbouw barbecue of kamado. Neem om de diverse mogelijkheden te bespreken contact met ons op.

Forest Outdoor Buitenkeuken met Kamado

Forest Outdoor is dealer van verschillende merken kamado. Kijk voor inspiratie van een buitenkeuken Green Egg naar de diverse kamado's van Big Green Egg. Of kijk voor inspiratie van een buitenkeuken The Bastard naar de diverse kamado's van The Bastard. Tot slot kunt u ook de verschillende kamado's van Monolith bekijken. De kamado's zijn leverbaar in diverse maten en hierdoor volledig aanpasbaar aan een buitenkeuken Green Egg.

Forest Outdoor Buitenkeuken met Inbouw Barbecues

Forest Outdoor heeft verschillende merken inbouw barbecues voor uw gas buitenkeuken. Zo beschikken wij over zeer high-end-merken, zoals Steel. Maar ook andere kwalitatief goede merken als Napoleon inbouw barbecues en Barazza. Verder kunt u ook gaan voor een favoriet, namelijk Boretti barbecues, met een goede prijs-kwaliteit verhouding, of voor oneQ of Beefeater. Verder kan er ook nog een inbouw kolen barbecue gebruikt worden voor de buitenkeuken. Boretti en OneQ bieden deze inbouw barbecues ook aan.

Impressie The Bastard kamado buitenkeuken Forest Outdoor