Gas BBQ Buitenkeukens

Een exclusieve buitenkeuken op gas kopen? De buitenkeukens van Forest Outdoor zijn op maat gemaakt en geschikt voor iedere inbouw gas barbecue. Daarnaast worden ze zo gemaakt dat het precies in uw tuin past, en de buitenkeuken op gas zal de blikvanger van je tuin worden. Onze buitenkeukens zijn van hoge kwaliteit en zijn in te richten in overleg zoals u het wilt. Maar Forest Outdoor biedt ook andere merken complete gas barbecue buitenkeukens.  Lees meer

Filter

Toont alle 8 resultaten

Forest Outdoor Buitenkeuken Gas

De exclusieve gas buitenkeukens van Forest Outdoor zijn geheel naar wens aan te passen. De inrichting en de maten zijn zelf te bepalen. Zo kunnen er meerdere kasten met bijvoorbeeld eiken houten wanden ingebouwd worden, maar er kan ook gekozen worden voor een koelkast of een wijnkoeler wanneer u een complete buitenkeuken wilt. Verder kan er ook een spoelbak met een kraan in de gas buitenkeuken ingebouwd worden. De standaard buitenkeuken gas biedt al werkblad ruimte, opbergmogelijkheid, een groot schap voor alle benodigdheden en natuurlijk de behuizing van de inbouw barbecue. Neem om de diverse mogelijkheden te bespreken contact met ons op.

Buitenkeuken met Inbouw Barbecues

Forest Outdoor heeft verschillende merken inbouw barbecues voor uw gas buitenkeuken. Zo beschikken wij over zeer high-end-merken, zoals Steel. Maar ook andere kwalitatief goede merken als Napoleon inbouw barbecues en Barazza. Verder kunt u ook gaan voor een favoriet, namelijk Boretti barbecues, met een goede prijs-kwaliteit verhouding, of voor oneQ of Beefeater. Verder kan er ook nog een inbouw kolen barbecue gebruikt worden voor de buitenkeuken. Boretti en OneQ bieden deze inbouw barbecues ook aan.

Buitenkeuken met Kamado Barbecue

Op zoek naar wat anders? Forest Outdoor beschikt ook over buitenkeukens op maat waar een kamado barbecue ingebouwd kan worden. Op de site bieden we diverse kamado barbecues aan, van Green Egg, Monolith en The Bastard. Bekijk de kamado buitenkeukens.