Kamado Buitenkeukens

Op zoek naar een exclusieve kamado buitenkeuken? De buitenkeukens kamado van Forest Outdoor zijn volledig naar wens op maat te maken. Kies bijvoorbeeld voor een keramisch blad en eiken houten wanden. De diverse opties maken het mogelijk om in overleg een exclusieve kamado buitenkeuken te creëeren. De afmetingen van het blad en de grootte van de kamado zijn, naast de materialen, ook naar wens aan te passen. Lees meer

Filter

Toont alle 5 resultaten

Buitenkeuken Kamado

Een buitenkeuken kamado is leverbaar in diverse kleuren en uit te breiden met verschillende accessoires. Een kamado buitenkeuken biedt werkblad ruimte, opbergmogelijkheid, een groot schap voor alle benodigdheden en natuurlijk de behuizing van de kamado. Een kamado keramische barbecue maakt van je buitenkeuken meubel een hoogwaardige kamado buitenkeuken.

Buitenkeuken Green Egg

Forest Outdoor is dealer van verschillende merken kamado, onder andere Big Green Egg en The Bastard. Kijk voor inspiratie van een buitenkeuken Green Egg naar de diverse kamado's van Big Green Egg. De kamado's van Big Green Egg zijn leverbaar in diverse maten en hierdoor volledig aanpasbaar aan een buitenkeuken Green Egg.

Buitenkeuken The Bastard

Kijk voor inspiratie van een buitenkeuken The Bastard naar de diverse kamado's van The Bastard. De kamado's van The Bastard zijn leverbaar in diverse maten en hierdoor volledig aanpasbaar aan een buitenkeuken The Bastard.

Buitenkeuken Monolith

Kijk voor inspiratie van een buitenkeuken Monolith naar de diverse kamado's van Monolith. De kamado's van Monolith zijn leverbaar in diverse maten en hierdoor volledig aanpasbaar aan een buitenkeuken Monolith.

Buitenkeuken met inbouw BBQ

Ook bieden we soortgelijke op maat gemaakte buitenkeukens aan waar een gas of kolen barbecue ingebouwd kan worden. Op de site bieden we diverse gas barbecues aan, van Boretti, Napoleon en nog veel meer. Bekijk deze bbq buitenkeukens.

Impressie The Bastard kamado buitenkeuken Forest Outdoor