Monolith Accessoires

Monolith beschikt over mooie en handige accessoires die het comfort en plezier van het barbecueën vergroten. Zo zijn er veel handige tools als een grilltang en een spatel, maar er zijn ook verschillende roosters voor in de smart grid systemen van de Monolith kamado’s.

Verder zijn er ook accessoires die de kookmogelijkheden vergroten, als de Fire Plate en de Wokpan. Of denk aan de Rottiserie accessoires of de pizza accessoires. En er zijn accessoires die de smaak van je gerechten veranderen, zoals de verschillende typen rookhout.

Natuurlijk is er ook gedacht aan bescherming en comfort. Zo zijn beschermhoezen om jouw kamado beter te beschermen en is er een buggy waar een kamado ingebouwd kan worden.

Filter

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Hoe werkt het Monolith Chip-Feeder-Systeem?

Het Monolith chip-feeder-systeem maakt jouw Monolith kamado een hoogwaardige smoker. Het systeem zorgt ervoor dat rookhout gemakkelijk in de kamado kan worden geplaatst op de juiste plek zonder dat de deksel open hoeft. Bij onze Monolith accessoires verkopen we vier verschillende soorten rookpellets die gebruikt kunnen worden voor in dit systeem. De rookpellets dienen in de kamado ingebracht te worden wanneer deze op temperatuur is en je de gerechten gaat klaarmaken.

Stap 1:
Vul de houder met de rookpellets (of rookhout).

Stap 2:
Open het klepje van de toevoerunit en steek de pelletschuif in de Monolith barbecue.

Stap 3:
Trek na inbrengen het 'luikje' van de schuif open, zodat de rookpellets op de gloeiende houtskool vallen, haal de pelletschuif eruit en sluit het klepje.