Napoleon 700-Series 32 inch RVS inbouwgrill

2.299,00

De Napoleon 700-Series 32 inch RVS inbouwgrill (incl. draaispit) is de perfecte grill voor in jouw buitenkeuken. Deze Napoleon inbouwgrill is van topkwaliteit RVS en brengt jouw gerechten tot een hoger niveau.  De gas barbecue bevat 5 branders, waarvan 4 hoofdbranders en één infrarood achterbrander, waarmee deze inbouwgrill geschikt is voor het bakken, braden, roken en draaispitgrillen van jouw gerechten.

De Napoleon 700-Series 32 inch is zeer geschikt voor in meerdere buitenkeukens. Allereerst natuurlijk in een Napoleon buitenkeuken.  Daarnaast is het ook geschikt voor in  één van onze eigen buitenkeukens.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BIG32RBPSS-NL Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Napoleon 700-Series:

De temperatuur is zeer gemakkelijk te regelen door de geïntegreerde ACCU-PROBE™-thermometer. Het fijne aan de knoppen van de Napoleon gas barbecue is dat je precies weet welke brander aanstaat, omdat bij aanzetten van de brander het licht om de knop van kleur veranderd. Als de brander aan wordt gezet wordt het licht rood en uitgeschakeld is het licht blauw.  De branders ontsteken zeer gemakkelijk en snel door het Jetfire ontstekingssysteem. Verder is het grillrooster dik, waardoor het nagenoeg onderhoudsvrij is en daardoor laat het van die iconische schroeipatronen achter op je vlees. Ook is de Napoleon 700-Series zo ontworpen dat montage moeiteloos is, en dat de installatie dus heel eenvoudig is. Het bevat ook extra lange bedrading voor nog meer gemak.

Voor de Napoleon 700-Series 32 inch geldt:

  • Het grilloppervlak is 5064 cm^2 (75 x 45,5 cm).
  • Het vermogen is 19,3 kW in totaal.
  • De afmetingen zijn: 61,2 cm (h) x 85,10 cm (b) x 70,10 cm (d). Deksel open =86 cm (h)
  • Brandstoftype: Propaan

Extra informatie

Merk

Napoleon