Steel Buitenkeukens

Samenwerking Forest Outdoor

Forest Outdoor werkt samen met Steel, omdat het een merk is dat valt onder onze voorwaarden voor kwaliteit en waarmee wij klanten een geweldige luxe buitenkeuken kunnen aanbieden. Neem een kijkje op deze pagina voor extra informatie en foto’s, of lees hieronder meer over het merk Steel.

De oorsprong en evolutie van Steel buitenkeukens

Steel begon in Italië met het leveren van hoogwaardige apparatuur aan restaurants. Tegenwoordig richt het bedrijf zich op kookelementen voor buitengebruik. Italiaanse elegantie gecombineerd met functionaliteit vormt hierbij de basis. Dankzij de Steel buitenkeukens kunnen mensen optimaal genieten van koken in de buitenlucht. Deze keukens staan bekend om hun brede selectie aan roestvrijstalen buitenkeukens van topkwaliteit en betrouwbaarheid, wat een lange levensduur garandeert. Klanten kunnen hun buitenkeuken zelf samenstellen met hulp van onze professionele kennis en advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw buitenkeuken op maat te laten maken voor uw tuin, met eindeloze opties.

Kwaliteit van Steel buitenkeukens

Forest Outdoor richt zich op mensen die de hoogste kwaliteit in de buitenkeukenwereld zoeken. De keukens zijn volledig gemaakt van 316 RVS, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Het Italiaanse design, volledig uit staal vervaardigd, is populair vanwege het strakke en stijlvolle uiterlijk. De barbecues in deze keukens zijn ideaal voor het bereiden van de beste gerechten. Naast kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid bieden deze keukens ook veelzijdigheid dankzij de verschillende modules.

Mogelijkheden in een Steel buitenkeuken

Steel beschikt over verschillende modules, voor een buitenkeuken. Met professionele begeleiding kan een Steel buitenkeuken worden ontwikkeld tot uw droomkeuken. De barbecue vormt het hart van de buitenkeuken, maar de rest van de ruimte kan naar wens worden ingevuld. Forest Outdoor helpt u graag bij het realiseren van uw ideale buitenkeuken. Onze keukens bestaan uit vaste modules in diverse maten, zoals werk- en opbergkasten van 45 cm, 70 cm, 90 cm en 120 cm breed. Daarnaast bieden we spoelbakmodules aan in verschillende breedtes (120 cm, 90 cm, 70 cm) en configuraties (met enkele of dubbele lades en kasten). Uw keuken kan verder worden uitgerust met een koelkast, wijnkoeler of ijskast. Dankzij deze modulaire opbouw kan de Steel buitenkeuken perfect worden aangepast aan uw ruimte en wensen.

Interesse? Bezoek dan deze pagina, waar wat extra foto’s staan, en waar u contact met ons kunt opnemen. 

steel-buitenkeuken

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.