Kamado BBQ’s

Kamado barbecues onderscheiden zich dankzij de zeer diverse inzetbaarheid én de exclusieve uitstraling. Ga voor een kamado keramiek bbq en deze zal de blikvanger van je tuin zijn, en daarnaast niet teleurstellen op het gebied van prestaties. Lees meer

Filter

Keramiek bbq

Een kamado keramische bbq beschikt over een zeer diverse inzetbaarheid. Kamado bbq's zijn namelijk geschikt om te bakken en braden, grillen, koken, roken, stomen en slowcooken. Een kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Het keramiek is zeer goed bestand tegen hitte en maakt het hierdoor mogelijk om met hoge temperaturen aan de slag te gaan met de diverse bereidingswijzes. Bijkomend voordeel van een kamado keramiek bbq is dat, ondanks de mogelijkheid tot het bereiken van hoge temperaturen, de temperatuur van een kamado goed gecontroleerd kan worden, en daarnaast niet verloren gaat dankzij het keramische materiaal.

Kamado dealer

Op het gebied van kamado bbq's zijn er diverse mogelijkheden. Forest Outdoor is dealer van diverse merken, zoals Big Green Egg, The Bastard, Monolith en Boretti. Bekijk de diversiteit aan modellen van de betreffende merken, waarbij kamado bbq's leverbaar zijn in verschillende formaten. Daarnaast is het mogelijk om geheel naar wens een kamado buitenkeuken te laten samenstellen door Forest Outdoor.