Flammkraft Rotisserie

Vanaf 690,00

De Flammkraft Rotisserie is een geweldige toevoeging voor jouw barbecue ervaring. De rotisserie is zo ontworpen dat de beide hoofdbranders vanaf de zijkant de spies onder een ideale hoek aanstralen, waardoor jouw gerecht een aantrekkelijke bruine look krijgt. Er is dus over de ideale plaats van de rotisserie nagedacht net als dat onder de rotisserie een opvangbak zit dat al het vallend vet opvangt en dat de deksel gewoon gesloten kan worden zodat de temperatuur zo constant mogelijk kan blijven tijdens het garen. De rotisserie zorgt voor een overheerlijke krokante kip, gans of de klassieke dönerspies.

Levertijd: Vanaf 31 januari 2022

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Materiaal: geborsteld rvs
Spieslengte Block D: ca. 55 cm
Spieslengte Block C: ca. 45 cm
Snelheid: drie omwindingen/min
Draagvermogen: Max 10kg

Tijdens het gebruik van de rotisserie kan de roastzone tegelijkertijd verder worden gebruikt. De motor van de grillspit staat tijdens gebruik bovenop en vereist ongeveer 22 cm extra ruimte aan de rechterkant van de grill.

Opmerking elektrisch aangedreven (230V) rotisserie: Dit product is uitgerust met een ‘type F’-stekker. Afhankelijk van het land kan een desbetreffende adapter met randaarde noodzakelijk zijn.

 

Extra informatie

Merk

Flammkraft

Flammkraft Versies

Block C, Block D (Gen 5.)