Forest Outdoor Buitenkeuken H-balk

De Forest Outdoor Buitenkeuken H-balk is de perfecte oplossing om buiten te koken en kan in weer en wind buiten blijven staan. Met een blad van keramiek bent u verzekerd van kwaliteit. Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en is licht van gewicht. De buitenkeuken is gebouwd op een luxe stalen frame. Dankzij de stelpoten kan de buitenkeuken makkelijk waterpas gesteld worden.

Artikelnummer: FOBK01 Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. De buitenkeuken kan geheel naar wens worden aangepast met ingebouwde accessoires, zoals een BBQ, kamado of spoelbak.

Het stalen frame is voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat het nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating is mat zwart en kan op aanvraag ook in een andere kleur gecoat worden.

De buitenkeukens zijn geheel naar wens aan te passen, neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!