Sale!
 

oneQ Flame inbouw gas BBQ

296,00

De oneQ Flame Gas Barbecue is een krachtige 8kW gas barbecue. Door de gepatenteerde brander pijpen is het gehele oppervlak van het rooster of bakplaat bruikbaar, zonder koude zones. De oneQ Flame heeft geen uitstoot van koolmonoxide (CO), wat betekent dat letterlijk al het gas wordt omgezet in hitte. Dit resulteert in een volledige verbranding. Kan geplaatst worden in een onderstel (Leg) van oneQ, maar kan ook eenvoudig ingebouwd worden in uw tuintafel.

De oneQ Flame inbouw gas BBQ kun je het beste inbouwen met de oneQ Flame Inbouw Set. De inbouw set bestaat uit deze BBQ, SocketAdaptorclose en gasslang.

Levertijd: Direct leverbaar (4 tot 5 werkdagen)

Artikelnummer: 201501701 Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Dit is een gas inbouw BBQ, oneQ heeft ook een houtskool inbouw BBQ.

De inbouw gas BBQ’s van oneQ zijn naar Nederlands ontwerp ontworpen voor Buitenkeukens en Barbecues. Deze gas BBQ inbouw is met het modulesysteem van oneQ uit te breiden met andere producten.

Hoe bouw ik oneQ producten in?

Om oneQ producten in te bouwen maak je een standaard uitsparing, vervolgens kun je iedere oneQ functie in de tafel plaatsen. Denk aan deze gasbarbecue, maar ook de houtskoolbarbecue, een ICE wijnkoeler, een WET spoelbak met kraan en een BAMBOE snijplank. Je kunt ervoor kiezen de ene dag voor de barbecue te gaan en de volgende dag de wijnkoeler.

Eigenschappen:

– 2 x 8kW RVS branders

– Elektronische ontsteking

– Gepatenteerde brander buizen

– Geen koude plekken; 100% bruikbaar grilloppervlak

– RVS vlambeschermers

– Inclusief 6mm dik roestvrijstalen grillplaat

– Gasslang en drukregelaar niet inbegrepen

Extra informatie

Gewicht 8.8 kg
Afmetingen 41 × 41 × 32 cm
Merk

oneQ