Tuintafel op maat gemaakt

Exclusieve tuintafels op maat gemaakt – De diverse mogelijkheden maken het mogelijk een luxe tuintafel op maat geheel naar wens samen te stellen. Dankzij de geheel op maat te maken tuintafels van Forest Outdoor kun je jouw buitentafel helemaal afstemmen op jouw tuin. Lees meer

Filter

Toont alle 4 resultaten

Robuuste tuintafel

De keramische tuintafels worden gemaakt van een keramisch tuintafel blad. Dankzij het keramische tafelblad en een luxe, stalen frame is zo’n exclusieve tuintafel de blikvanger van je tuin. Het keramische blad zorgt ervoor dat de tuintafel slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Voor het onderstel van de tuintafel zijn diverse mogelijkheden, waarbij de vorm en het materiaal van de poten naar wens gekozen kan worden. Hierbij kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een tuintafel op wielen. Het voordeel van een tuintafel op wielen is dat deze hierdoor eenvoudig te verplaatsen is. Van de exclusieve tuintafels van Forest Outdoor zijn daarnaast de afmetingen en de kleur (van het keramische blad) volledig naar wens aan te passen.

Een eigen tuintafel design ontwerpen? Een exclusieve tuintafel op maat laten maken is mogelijk bij Forest Outdoor. Bekijk voor inspiratie van een tuintafel design naar de diverse tuintafels die getoond worden, of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Luxe tuintafel op maat afstemmen op jouw tuin

Forest Outdoor heeft het ontwerpen en de fabricage van exclusieve tuintafels geheel in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk een tuintafel volledig op de tuin af te stemmen. Kies bijvoorbeeld een buitentafel met een wijnkoeler, of ga voor een buitentafel met een inbouw BBQ. We maken je keramische tuintafel helemaal naar wens en op maat. Ook voor grill tafels heeft Forest Outdoor diverse mogelijkheden om geheel naar wens op maat gemaakt te worden.

Ook een op maat gemaakte tuintafel?

De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Daarom denken we graag met je mee om te komen tot jouw ultieme tuintafel, die als pronkstuk van je tuin fungeert en als ontmoetingsplek voor al je gasten. Of je nu een keramische tuintafel wil zonder uitbreidingen of juist naar een tuintafel met twee grillplaten op zoek bent: Forest Outdoor verzorgt de totale oplossing. Op zoek naar een tuintafel met stoelen of een tuintafel met bank? Bekijk ook de tuintafel banken en tuintafel stoelen, voor een ingerichte tuintafel met stoelen en eventueel een bank.

Een tuintafel van Forest Outdoor is weersbestendig, echter is het voor een tuintafel buiten raadzaam een tuinsethoes te gebruiken. Zo is de tuintafel buiten optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Neem voor het volledig laten samenstellen van een exclusieve tuintafel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Óf zelf een BBQ tafel maken? Bekijk dan de pagina zelf een BBQ tafel maken.