Luxe tuintafels

Luxe tuintafels op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met houten poten, of voor een van de andere mogelijkheden met een stalen frame en keramisch blad. De diverse mogelijkheden maken het mogelijk een luxe tuintafel design op maat geheel naar wens samen te stellen. Lees meer

Filter

Toont alle 4 resultaten

Robuuste tuintafels, keramische tuintafels

Dankzij het keramische tafelblad en een luxe, stalen frame is zo’n robuuste buitentafel de blikvanger van je tuin. Een eigen tuintafel design ontwerpen? Een luxe tuintafel op maat is mogelijk. Bekijk voor inspiratie van een tuintafel design bijvoorbeeld naar de tuintafels op wielen of de tuintafel X poot. Het voordeel van een tuintafel op wielen is dat deze eenvoudig te verplaatsen is.

Luxe tuintafel op maat afstemmen op jouw tuin

Omdat Forest Outdoor zorgt voor op maat gemaakte luxe tuintafels, kun je jouw buitentafel helemaal afstemmen op jouw tuin. Kies bijvoorbeeld een buitentafel met een wijnkoeler, of ga voor een buitentafel met zowel een sfeerhaard als een BBQ. We maken je keramische tuintafel helemaal naar wens op maat.

Ook een op maat gemaakte tuintafel?

De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Daarom denken we graag met je mee om te komen tot jouw ultieme tuintafel, die als pronkstuk van je tuin fungeert en als ontmoetingsplek voor al je gasten. Of je nu een keramische tuintafel wil zonder uitbreidingen of juist naar een tuintafel met twee grillplaten op zoek bent: Forest Outdoor verzorgt de totale oplossing. Bekijk bijvoorbeeld ook de banken en stoelen, voor een tuintafel met bankje en stoelen.

Een tuintafel van Forest Outdoor is weersbestendig, echter is het voor een tuintafel buiten raadzaam een tuinsethoes te gebruiken. Zo is de tuintafel buiten optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Zelf een BBQ tafel maken? Bekijk dan de pagina zelf een BBQ tafel maken.