BBQ tafels

Met een inbouw BBQ tafel maak je van jouw tuin een sfeervolle ontmoetingsplek. Heb je specifieke voorkeuren voor je BBQ tafel? Forest Outdoor levert maatwerk. Kies bijvoorbeeld voor een luxe buitentafel met houten poten, of voor een van de andere mogelijkheden met een stalen frame en keramisch blad. Lees meer

Filter

Toont alle 3 resultaten

Verschillende opties voor je inbouw BBQ tafel

Afhankelijk van waar je de barbecue tafel voor wil gebruiken, kun je de BBQ met tafel uitbreiden met verschillende accessoires en opties. Denk aan een wijnkoeler, of ga voor zowel een sfeerhaard als een inbouw BBQ in tafel.

Barbecue tafels op maat gemaakt in verschillende stijlen

Het tafelblad bepaalt voor een groot deel de look van je barbecue tafel. De barbecue tafels van Forest Outdoor zijn uitgevoerd met een keramische tafelblad, welke leverbaar zijn in zes verschillende kleuren. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Daarom denken we graag met je mee om te komen tot jouw ultieme BBQ tafel, die als pronkstuk van je tuin fungeert en als ontmoetingsplek voor al je gasten. Bekijk bijvoorbeeld ook de banken en stoelen, voor een BBQ tafel met bankje en stoelen. Een buitentafel van Forest Outdoor is weersbestendig, echter is het voor een tafel buiten raadzaam een regenhoes te gebruiken. Zo is de tafel buiten optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Zelf een BBQ tafel maken? Bekijk dan de pagina zelf een BBQ tafel maken.