Buitentafels

Forest Outdoor heeft het ontwerp en de fabricage van exclusieve buitentafels geheel in eigen beheer. De tafels zijn geheel naar wens en op maat te maken. Voor een tafel buiten zijn diverse mogelijkheden, waaronder tuintafels en grill tafels. Een buitentafel van Forest Outdoor is weersbestendig en kan het gehele jaar buiten blijven staan. Lees meer

Filter

Exclusieve buitentafels op maat

De tafels zijn geheel af te stemmen op de tuin. Van de exclusieve buitentafels van Forest Outdoor zijn de afmetingen en de kleur (van het keramische blad en onderstel) volledig naar wens aan te passen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden ten aan zien van het frame, bijvoorbeeld op het gebied van het materiaal, de vorm en de kleur.

Tuintafels en grill tafels

Naast de diverse mogelijkheden ten aanzien van het frame en het tafelblad, kan er gekozen worden voor diverse uitwisselbare accessoires. Een tuintafel kan ingericht worden met bijvoorbeeld een wijnkoeler. Een grill tafel bevat een ingebouwde houtskool- of gas barbecue. De producten zijn uitwisselbaar, waardoor variatie mogelijk is.

Onderhoud buitentafel

Een buitentafel van Forest Outdoor is weersbestendig, echter is het voor een tafel buiten raadzaam een regenhoes te gebruiken. Zo is de tafel buiten optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Bekijk naast de accessoires om een buitentafel te beschermen, de diverse accessoires en toebehoren voor optimaal gebruik van de meubels en barbecues van Forest Outdoor.

Op zoek naar een buitentafel met stoelen of een buitentafel met bank? Bekijk ook de buitentafel banken en buitentafel stoelen, voor een ingerichte buitentafel met stoelen en eventueel een bank.

Forest Outdoor staat open voor jouw eigen ideeën en inspiratie. Laat jouw droomtafel exclusief samenstellen.
Neem voor het volledig laten samenstellen van een exclusieve buitentafel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Buitenkeukens

Naast de diverse buitentafels, beschikt Forest Outdoor over een breed assortiment aan buitenkeukens. Een buitenkeuken met BBQ is leverbaar met een ingebouwde kamado, of met een gas- en kolen barbecue.