Grill tafels op maat gemaakt

De grill tafels van Forest Outdoor hebben een stijlvol design en maken van jouw tuin een sfeervolle ontmoetingsplek. Zijn er specifieke voorkeuren voor de grill tafel? Forest Outdoor levert maatwerk en stemt de grill tafel precies af op jouw tuin. Lees meer

Filter

Toont alle 3 resultaten

Keramische en robuuste grill tafels

Eén van de belangrijkste onderdelen van een grill tafel van Forest Outdoor is het keramisch blad. Een keramisch blad is bestand tegen de hitte van een bbq in tafel en gaan levenslang mee. Het is dus het perfecte materiaal voor een grill tafel buiten. Samen met het luxe, stalen frame is de grill tafel robuust en is het dé blikvanger van de tuin.

Verschillende opties voor de grill tafel

Afhankelijk van waar je de grill tafel voor wil gebruiken, kun je de BBQ in de tafel uitbreiden met verschillende accessoires en opties. Denk bijvoorbeeld aan een wijnkoeler. Verder zijn er meerdere opties voor het frame. Kies voor een grill tafel met een H-balk, een kokerprofiel of houten poten als onderstel. Het tafelblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van jouw inbouw bbq tafel. Deze zijn uitgevoerd met een keramisch tafelblad, welke leverbaar zijn in zes verschillende kleuren. De barbecues in de grill tafels zijn de gas barbecue of houtskool barbecue van oneQ. Ga voor een tafel met bbq in het midden, of kies voor een dubbele inbouw bbq tafel waar je samen met je hele familie van kunt genieten. Op zoek naar een grill tafel met stoelen of een grill tafel met bank? Bekijk ook de grill tafel banken en grill stoelen, voor een ingerichte tafel met stoelen en eventueel een bank.

Grill tafels op maat gemaakt in verschillende stijlen

Forest Outdoor heeft het proces en de fabricage voor de tuintafel met ingebouwde bbq geheel in eigen handen. Hierdoor kan de tuintafel precies op maat en naar wens gemaakt worden. Aangezien er verschillende mogelijkheden zijn voor het keramische tafelblad en het frame zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos. Daarom denken we graag met je mee om te komen tot jouw ultieme grill tafel, die als pronkstuk van je tuin fungeert en als ontmoetingsplek voor al je gasten. Daarom staat Forest Outdoor open voor jouw ideeën en kunnen we jouw droomtafel exclusief laten samen stellen.

Bekijk voor inspiratie van een grill tafel design naar de diverse grill tafels die getoond worden, of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Grill tafel onderhoud

Een buitentafel van Forest Outdoor is weersbestendig, echter is het voor een tafel buiten raadzaam een regenhoes te gebruiken. Zo is de grill tafel buiten optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Neem voor het volledig laten samenstellen van een exclusieve grill tafel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Óf zelf een BBQ tafel maken? Bekijk dan de pagina zelf een BBQ tafel maken.