Sale!
 

Big Green Egg Medium Kamado

1.304,00

De Big Green Egg Medium Kamado is perfect om je gerechten te bereiden voor het hele gezin en wat vrienden of wat familie, het is namelijk geschikt voor ongeveer 6-8 personen. Deze kamado is compact genoeg voor in een kleine tuin of op een balkon. Met deze kamado kun je gerechten grillen, stoven, bakken, roken en slow cooken met de juiste accessoires.

Voor deze kamado zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, zo kun je alleen de Egg met een Table Nest bestellen, wat het zeer geschikt maakt voor in één van onze mooie buitenkeukens. Of als je de kamado gemakkelijk en veilig wilt kunnen verplaatsen is de Egg Nest als aanvulling geschikt.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Gratis verzending
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BGE-117625 Categorie: Merk:
 

Beschrijving

De Big Green Egg Medium Kamado bestaat uit  keramisch materiaal en is weers- en vochtbestendig, waardoor het geschikt is om in uw tuin te plaatsen.  Daarnaast zorgt het materiaal ervoor dat de warmte goed binnenblijft en dat  de buitenkant niet gloeiend heet wordt. De temperatuur binnen de kamado is nauwkeurig te controleren door de thermometer die bevestigd zit op de deksel. Door de RVS luchtschuif is de luchtcirculatie binnen de kamado perfect om de gerechten heerlijk te bereiden. De Big Green Egg is dus heel veilig en biedt veel kookcomfort.

De Big Green Egg Large Kamado is perfect om al jouw favoriete gerechten klaar te maken. Je kunt er van alles wat mee bereiden, zoals vlees, vis, groenten, maar ook pizza’s met de juiste Baking Stone Set. Daarnaast is de kamado heel gemakkelijk schoon te maken door simpelweg de kamado het zelf schoon te laten branden. Daarna maak je het rooster schoon met een borstel en verwijder je het as.

Eigenschappen:
– Diameter grill: 40cm
– Kookoppervlak: 1140 cm^2
– Gewicht: 51 kg
– Hoogte: 72 cm
– Geschikt voor: ongeveer 6-8 personen

Onder deze prijs wordt alleen de standaardonderdelen geleverd:
– Green Egg kamado
– Rvs rooster

De kamado wordt zonder onderstel en accessoires geleverd.  Maak uw Green Egg compleet door er een onderstel onder te plaatsen, de Egg Nest. Of maak uw Kamado helemaal compleet door met de Table Nest er een complete buitenkeuken omheen te bouwen!

Wil je echt het beste uit de Big Green Egg halen?
Dan kun je eigenlijk niet zonder onze handige accessoires. Om de levensduur van de rest van de onderdelen te verlengen is de cover een goede optie om het nog beter te beschermen.

Extra informatie

Merk

Big Green Egg