Sale!
 

Big Green Egg XXL Kamado

3.874,00

De Big Green Egg XXL Kamado heeft een indrukwekkend groot kookoppervlak. Het is geschikt voor een cateringbedrijf of restaurant, of voor jou als je wilt genieten van een barbecuefeest met heel je familie of vriendengroep. Deze  kamado is in staat om culinaire  gerechten klaar te maken en is heel erg geschikt om grote stukken vlees of complete viergangenmenu’s te bereiden. Met deze kamado kun je gemakkelijk en veel eten grillen, bakken, koken, stoven, roken of slow cooken.

Voor deze kamado is er ook een mogelijkheid om het met een Table Nest aan te schaffen, wat het zeer geschikt maakt voor in één van onze mooie buitenkeukens.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Gratis verzending
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BGE-120939 Categorie: Merk:
 

Beschrijving

De Big Green Egg XXL Kamado bestaat uit keramisch materiaal en is dankzij zijn dubbele glazuurlaag bestendig tegen alle weersomstandigheden, waardoor het geschikt is om in uw tuin te plaatsen.  Daarnaast zorgt het materiaal ervoor dat de warmte goed binnenblijft en dat  de buitenkant niet gloeiend heet wordt. De temperatuur binnen de kamado is nauwkeurig te controleren door de thermometer die bevestigd zit op de deksel. De luchtcirculatie binnen de kamado is door de RVS luchtschuif optimaal om je gerechten perfect te bereiden.  Daarnaast bevat deze kamado een slim scharnier-mechanisme zodat de deksel eenvoudig geopend kan worden. De Big Green Egg is dus heel veilig en biedt veel kookcomfort.

De Big Green Egg XXL Kamado is perfect om al jouw favoriete gerechten klaar te maken. Door het grote kookoppervlak kun je gemakkelijk een compleet viergangenmenu maken en samen met uw hele familie of vriendenkring genieten van een heel barbecue feest. Ook is deze maat uitermate geschikt voor in een restaurant of voor een cateringbedrijf. Je kunt er grote stukken vlees mee bereiden, maar ook kun je meerdere pizza’s tegelijkertijd maken met de juiste Baking Stone Set. Door het grote oppervlak is de kamado multifunctioneel waar je diverse pannen, schalen of grillverhogers tegelijkertijd op kwijt kan en dus gemakkelijk verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast is de kamado heel gemakkelijk schoon te maken door simpelweg de kamado het zelf schoon te laten branden. Daarna maak je het rooster schoon met een borstel en verwijder je het as.

Eigenschappen:
– Diameter grill: 73cm
– Kookoppervlak: 4185 cm^2
– Gewicht: 170 kg
– Hoogte: 90cm
– Geschikt voor: een hele grote gezelschap

Onder deze prijs wordt alleen de standaardonderdelen geleverd:
– Green Egg kamado
– Rvs rooster

De kamado wordt zonder onderstel en accessoires geleverd.   Maak uw Kamado helemaal compleet door met de Table Nest er een complete buitenkeuken omheen te bouwen!

Wil je echt het beste uit de Big Green Egg halen?
Dan kun je eigenlijk niet zonder onze handige accessoires. Om de levensduur van de rest van de onderdelen te verlengen is de cover een goede optie om het nog beter te beschermen.

Extra informatie

Merk

Big Green Egg