Sale!
 

Big Green Egg XLarge Kamado

2.517,00

De Big Green Egg XLarge Kamado is perfect om je gerechten te bereiden voor je hele vriendengroep of familie, het is namelijk geschikt voor ongeveer 10 personen. Deze veelzijdige kamado is in staat om al jouw favoriete gerechten klaar te maken en is heel erg geschikt om grote stukken vlees te bereiden. Met deze kamado kun je gemakkelijk en veel gevarieerd eten tegelijkertijd klaarmaken.

Voor deze kamado zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, zo kun je alleen de Egg met een Table Nest bestellen, wat het zeer geschikt maakt voor in één van onze mooie buitenkeukens. Of als je de kamado gemakkelijk en veilig wilt kunnen verplaatsen is de Egg Nest als aanvulling geschikt.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Gratis verzending
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BGE-117649 Categorie: Merk:
 

Beschrijving

De Big Green Egg XLarge Kamado bestaat uit keramisch materiaal en is bestendig tegen alle weersomstandigheden, waardoor het geschikt is om in uw tuin te plaatsen.  Daarnaast zorgt het materiaal ervoor dat de warmte goed binnenblijft en dat  de buitenkant niet gloeiend heet wordt. De temperatuur binnen de kamado is nauwkeurig te controleren door de thermometer die bevestigd zit op de deksel. De luchtcirculatie binnen de kamado is perfect om de gerechten perfect te bereiden. De Big Green Egg is dus heel veilig en biedt veel kookcomfort.

De Big Green Egg XLarge Kamado is perfect om al jouw favoriete gerechten klaar te maken. Door het grote kookoppervlak kun je gemakkelijk een compleet driegangenmenu maken, of samen met uw hele familie of vriendenkring genieten van alle gerechten. Je kunt er grote stukken vlees mee bereiden, maar ook kun je meerdere pizza’s tegelijkertijd maken met de juiste Baking Stone Set. Door het grote oppervlak is de kamado multifunctioneel waar je diverse pannen, schalen of grillverhogers tegelijkertijd op kwijt kan en dus gemakkelijk verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast is de kamado heel gemakkelijk schoon te maken door simpelweg de kamado het zelf schoon te laten branden. Daarna maak je het rooster schoon met een borstel en verwijder je het as.

Eigenschappen:
– Diameter grill: 61cm
– Kookoppervlak: 2919 cm^2
– Gewicht: 99 kg
– Hoogte: 78 cm
– Geschikt voor: ongeveer 10 personen

Onder deze prijs wordt alleen de standaardonderdelen geleverd:
– Green Egg kamado
– Rvs rooster

De kamado wordt zonder onderstel en accessoires geleverd.  Maak uw Green Egg compleet door er een onderstel onder te plaatsen, de Egg Nest. Of maak uw Kamado helemaal compleet door met de Table Nest er een complete buitenkeuken omheen te bouwen!

Wil je echt het beste uit de Big Green Egg halen?
Dan kun je eigenlijk niet zonder onze handige accessoires. Om de levensduur van de rest van de onderdelen te verlengen is de cover een goede optie om het nog beter te beschermen.

Extra informatie

Merk

Big Green Egg