The Bastard x OFYR 2023

In 2023 bestaat The Bastard alweer 10 jaar. Om dit te vieren heeft The Bastard een aantal nieuwe modellen uitgebracht, namelijk het Anniversary model en het VX model. Vanuit de gedachte om zich op elk moment te willen verbeteren, heeft The Bastard het VX model ontwikkeld.

Naast het ontwikkelen van nieuwe modellen heeft The Bastard er in 2023 voor gekozen om de krachten te bundelen met OFYR. OFYR ontwerpt en maakt hoogwaardige kooktoestellen en buitenmeubilair. De gedachte van OFYR is om momenten van verbinding, bijvoorbeeld tijdens het eten, te stimuleren. Vanuit deze gedachte wil OFYR het buiten koken en eten naar een hoger niveau brengen. Een OFYR kooktoestel kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en is geschikt om tijdens alle seizoenen te gebruiken. De OFYR Corten Table + The Bastard VX Large is gemaakt van Corten staal en is geschikt om het hele jaar buiten te staan. De bruine roestkleur geeft de tafel een hoogwaardige uitstraling.

The Bastard VX OFYR
OFYR Table + The Bastard VX Large

OFYR is door de samenwerking met The Bastard in staat het buitenkeuken concept naar een hoger niveau te brengen. Door samen te werken kunnen OFYR en The Bastard een complete kookervaring bieden. Het VX model van The Bastard kan gecombineerd worden met diverse meubels van OFYR. Bekijk de website van OFYR voor de collectie OFYR meubels, kooktechnieken en voor bijvoorbeeld het onderhoud van een OFYR.

Onderhoud Corten stalen meubel:
Behandel met behulp van een doek het Corten staal met olie. Hierdoor worden olievlekken onzichtbaar. Door deze behandeling kan het meubel donkerder van kleur worden.

The Bastard VX