Zelf een Grill tafel maken

Een grill tafel of buitenkeuken is voor veel mensen de blikvanger van de tuin. ‘s Avonds lekker lang buiten tafelen met vrienden en familie. Met het slechte weer in de winter kijkt iedereen daar weer naar uit. Een tafel is er in vele soorten en maten. Door een (tuin)tafel zelf te maken heb je zelf in de hand wat voor soort tafel het gaat worden. De verschillende opties wat betreft kleur, afmetingen en materialen zijn zeer divers. Forest Outdoor kan een complete grill tafel op maat leveren. Wanneer je al in het bezit bent van een van tafel, is het eenvoudig om zelf een BBQ tafel te maken.

Grill tafel zelf maken

Om zelf een grill / BBQ tafel te maken, gebruiken we de oneQ Flame inbouw set. De inbouw set bestaat uit de Flame inbouw gas BBQ, Socket, Adaptor, close en gasslang. Maak een standaard uitsparing van 41cm x 41cm en plaats hier de inbouw set in. De Adaptor past in een opening van 41cm x 41cm en is geschikt voor alle oneQ modules. Naast de oneQ Flame gas barbecue, kan ook gekozen worden voor de oneQ Glow houtskool barbecue, de oneQ Ice wijnkoeler of de oneQ Wet spoelbak. De Socket zorgt voor extra bescherming bij het inbouwen van de module. Doordat alle modules van oneQ dezelfde afmeting hebben, is de uitsparing geschikt voor de gehele inbouw collectie van oneQ. De tafel kan hierdoor voor diverse doeleinden gebruikt worden.

oneQ Flame inbouw set
oneQ inbouw set

Complete Grill tafel

Forest Outdoor beschikt over een divers assortiment aan grill tafels. De barbecue tafels zijn geheel naar wens op maat en in diverse stijlen te maken. Het keramisch blad is beschikbaar in diverse kleuren. Naast een BBQ tafel met houten poten, is ook een tafel met H-balken of kokerprofiel mogelijk.

oneQ inbouw set
BBQ tafel

Heeft u vragen over het maken van een grill / BBQ tafel of het inbouwen van de oneQ inbouw set, neem hiervoor vrijblijvend contact op. Forest Outdoor helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin!