Alles wat je moet weten als je een buitenkeuken wilt

Voor veel mensen is een eigen buitenkeuken de ultieme droom. Het is de ideale plek om lekker te eten met een groep vrienden, met familie of natuurlijk met het gezin. Je kunt hierbij denken aan een groot kookfestijn of een gezellige bbq. Maar waar moet je nu zoal op letten als je gaat investeren in een eigen buitenkeuken? En wat is er vandaag de dag zoal mogelijk? We vertellen je er graag alles over.

Zorg ervoor dat je een budget bepaalt voor je buitenkeuken BBQ

De mogelijkheden op het gebied van een eigen buitenkeuken BBQ zij vrijwel eindeloos. Dit is natuurlijk erg leuk, maar de kans is erg groot dat je snel voor een luxe en goed uitgeruste versie gaat. Daarom is het slim om van tevoren goed in kaart te brengen wat je precies uit wilt gaan geven aan je eigen buitenkeuken. Dit omdat je niet alleen goed na moet denken over het design, maar ook over zaken zoals het aanleggen van elektriciteit, water en misschien gastoevoer. Zorg er daarnaast ook altijd voor dat je je hierover goed laat informeren. Zo weet je altijd zeker dat je niet voor gekke verassingen komt te staan.

Ga je voor een buitenkeuken op maat met of zonder een overkapping?

Je maakt natuurlijk het liefste het hele jaar door graag gebruik van je eigen buitenkeuken op maat. Door te kiezen voor een overkapping, weet je altijd zeker dat het door jou georganiseerde etentje door kan gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het kookgedeelte te overkappen of juist het complete plaatje met zitgedeelte.  

Voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg aanbod

Goed om te weten. Voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een alternatief voor een Green Egg buitenkeuken, namelijk een buitenkeuken Kamado. Het maakt niet uit voor wat voor soort design je gaat, je kunt altijd vertrouwen op een luxe uitstraling en de keuken is meteen de blikvanger van de buitenruimte. Zowel een Green Egg kamado als een Kamado meubel van The Bastard zorgt ervoor dat het eten perfect kan worden bereid en dat je de temperatuur tijdens het grillen helmaal naar wens aan kan passen. En dat proef je meteen als je de gerechten uit gaat serveren! 

PC020039
The Bastard kamado meubel Forest Outdoor

Je hebt de keuze uit verschillende soorten materialen, zoals een buitenkeuken staal

Wat de beste buitenkeuken is, hangt ook voor een erg groot deel af van je persoonlijke smaak. De kans is namelijk erg groot dat je de buitenkeuken in hetzelfde design uit wilt laten voeren als bij jou in huis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten materialen, zoals een buitenkeuken staal. Dit materiaal is ook nog eens erg duurzaam en kan daardoor tegen een stootje. 

Meer weten over alle mogelijkheden die er zijn?

Je hebt net even een wat beter beeld gekregen van de mogelijkheden die er zoal zijn voor jouw eigen buitenkeuken. Meer weten over alle mogelijkheden die er zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!

PC020028
The Bastard kamado meubel Forest Outdoor