Beefeater 1200 Series 3 brander Trolleybarbecue

Vanaf 1.187,00

De Beefeater 1200 Series 3 brander Trolleybarbecue is een complete gas barbecue voor in jouw tuin. Het bevat veel werkruimte en genoeg kookoppervlak om met je gezin lekker te barbecueën. Het bevat 3 gietijzeren branders en een zijbrander en de temperatuur blijft constant. Verder is het onderhoud eenvoudig en is de barbecue makkelijk verplaatsbaar. Het is een stijlvolle en gebruiksvriendelijke gas barbecue. De Beefeater 1200 Series is in twee verschillende kleuren beschikbaar.

 

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 1200 Series:

De Beefeater 1200 Series is van de buitenkant  rvs en omsloten door gelaste naden, waardoor de temperatuur zeer constant blijft. De kap bevat een geïntegreerde thermometer en een handig kijkvenster, om de temperatuur en de gerechten goed en gemakkelijk te controleren. Verder zorgen de gelaste naden ervoor dat er geen vet lekt, en er is gezorgd voor een fijne en handige lekbak voor weinig gedoe bij onderhoud. De branders en het rooster zijn van gietijzer gemaakt, dat voor betere kwaliteit gerechten zorgt dan een rvs rooster. Verder bevat de barbecue een warmhoudrek waar gerechten die klaar zijn, nog even warm gehouden kunnen worden.

De Trolleybarbecue heeft 4 zware en vergrendelbare zwenkwielen, waardoor het makkelijk verplaatsbaar is in uw tuin. Mocht u de barbecue tegen de muur willen zetten dan is de braadkap oprolbaar, waardoor de barbecue, als dat gewenst is, altijd strak tegen de muur staat.  De Trolley beschikt over genoeg opbergruimte met scharnierende deuren en geventileerde opbergkasten. Ook beschikt het over royale zijplanken, dus genoeg werkruimte om uw spullen op neer te leggen. Maar er kan ook gekozen worden om een zijbrander op één van de zijplanken te bevestigen. Verder is het kwartsstart-ontstekingssysteem snel en efficiënt. De Beefeater 1200 Series zijn in twee vormen beschikbaar. De 1200E, die is voorzien van een zwart geëmailleerde laag op de braadkap en op de trolley, en de 1200S, die helemaal bestaat uit RVS. Beide modellen Trolley barbecues worden geleverd inclusief een Beefeater zijbrander. Met de deksel van de zijbrander dicht fungeert de zijplank als extra werkruimte.

Voor de Beefeater 1200 Series 3 branders Trolleybarbecue geldt:

  • Het kookoppervlak is: 3072 cm² (320 mm rooster en 320 mm plaat).
  • Het vermogen is 15,9 kW in totaal (58 MJ/uur).
  • Vermogen zijbrander is 4,2 kW.
  • De afmetingen zijn: 121,7 (h), 137,7 (b) en 60,2 (d) cm.
  • Gewicht: 58 kg.
  • Aantal gietijzeren branders: 3

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater