Sale!
 

Beefeater 1600 Series 3 brander inbouwgrill

965,00 919,00

De Beefeater 1600 Series 3 brander inbouwgrill is een zeer goede keuze voor in uw buitenkeuken. Het bevat 3 gietijzeren branders en is van goede formaat om met uw gezin lekker te barbecueën. Het is een duurzame en roestvrijstalen barbecue. Je hebt met de Beefeater 1600 Series zelf veel controle over de temperatuur en de bereidingswijze, door meerdere branders op verschillende temperaturen te gebruiken. Ook het kijkvenster zorgt voor controle zonder temperatuurverlies. Het rooster bestaat voor de helft uit een bakplaat en voor de andere helft uit een gietijzer rooster.

Grafiet RVS is een iets donkerder materiaal dan normaal RVS. De Beefeater 1600 Series is zeer geschikt voor in één van onze eigen buitenkeukens.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 1600 Series:

De Beefeater 1600 Series is een inbouw gas barbecue met een duurzaam, flexibel en efficiënt kooksysteem. Verder bevat het een naadloos en stijlvol neerklapbaar bedieningspaneel. De kap bevat ook een geïntegreerde temperatuurmeter en een handig kijkvenster, om de temperatuur en de gerechten goed en gemakkelijk te controleren. Ook omdat je de klep niet dicht hoeft te doen om de gerechten te bekijken, is er geen temperatuur verlies. De branders en het rooster zijn van gietijzer gemaakt, dat voor betere kwaliteit gerechten zorgt dan een rvs rooster. Gietijzer houdt namelijk beter warmte vast en warmt sneller op. Ook bevat de Beefeater 1600 Series een aantal rvs verdelers, die ervoor zorgen dat de warmte efficiënter wordt verdeeld.

Elke brander heeft een aparte bedienknop, waardoor je op verschillende plekken je vlees kunt laten dichtschroeien en op andere gedeeltes juist meer slow cooking kan doen. De barbecue bevat ook een verhoogd en verchroomd rek waar gerechten op gelegd kunnen worden die al klaar zijn, zodat ze warm blijven, of het kan gebruikt worden voor wat extra kookruimte. Het kookoppervlak bestaat voor een gedeelte uit gietijzeren roosters. Het andere deel bestaat uit een plaat met verhoogde randen, zodat het vet of olie niet lekt. Ook bevat de Beefeater 1600 Series een vetbeheersysteem met een lekbak. Voor de ontsteking wordt gebruik gemaakt van een quartz start-ontstekingssysteem. De Beefeater 1200 Series zijn in twee vormen beschikbaar. De 1600E, die is voorzien van grafiet rvs, en de 1600S, die helemaal bestaat uit RVS.

Voor de Beefeater 1600 Series 3 branders inbouwgrill geldt:

  • Het kookoppervlak is: 3072 cm² (320 mm rooster en 320 mm plaat).
  • Het vermogen van de hoofdbrander is 15,9 kW in totaal (43 MJ/uur).
  • De afmetingen zijn: 57,4 (h), 65,4 (b) en 58,4 (d) cm.
  • Gewicht: 43 kg.
  • Aantal gietijzeren branders: 3

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater