Beefeater 1600 Series 4 brander Trolleybarbecue

1.725,00

De Beefeater 1600 Series 4 brander Trolleybarbecue is een populaire gas barbecue en beschikt over 4 gietijzeren hoofdbranders en één zijbrander in de zijplank.  Verder heeft het genoeg opbergruimte en is het kookoppervlak groot genoeg om met een gezellige groep te barbecueën. Het onderhoud is heel eenvoudig gemaakt en de barbecue is makkelijk verplaatsbaar door de stevige zwenkwielen. Kortom een gemakkelijke en geschikte barbecue. De Beefeater 1600 Series is in twee verschillende kleuren beschikbaar.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 1600 Series:

De Beefeater 1600 Series is een inbouw gas barbecue met een duurzaam, flexibel en efficiënt kooksysteem. De kap is van dubbelwandig rvs en bevat een geïntegreerde temperatuurmeter en een handig kijkvenster, om de temperatuur en de gerechten goed en gemakkelijk te controleren. Ook omdat je de klep niet dicht hoeft te doen om de gerechten te bekijken, is er geen temperatuur verlies. De branders en het rooster zijn van gietijzer gemaakt, dat voor betere kwaliteit gerechten zorgt dan een rvs rooster. Gietijzer houdt namelijk beter warmte vast en warmt sneller op. Ook bevat de Beefeater 1600 Series een aantal rvs verdelers, die ervoor zorgen dat de warmte efficiënter wordt verdeeld.

Elke brander heeft een aparte bedienknop, waardoor je op verschillende plekken je vlees kunt laten dichtschroeien en op andere gedeeltes juist meer slow cooking kan doen. De barbecue bevat ook een verhoogd en verchroomd rek waar gerechten op gelegd kunnen worden die al klaar zijn, zodat ze warm blijven, of het kan gebruikt worden voor wat extra kookruimte. Het kookoppervlak bestaat voor een gedeelte uit gietijzeren roosters. Het andere deel bestaat uit een plaat met verhoogde randen, zodat het vet of olie niet lekt. Ook bevat de Beefeater 1600 Series een vetbeheersysteem met een lekbak.

De Trolleybarbecue heeft 4 zware en vergrendelbare zwenkwielen, waardoor het makkelijk verplaatsbaar is in uw tuin. Mocht u de barbecue tegen de muur willen zetten dan is de braadkap oprolbaar, waardoor de barbecue, als dat gewenst is, altijd strak tegen de muur staat.  De Beefeater 1600 Series Trolley beschikt opbergkasten met volledige capaciteit om al uw benodigdheden in op te bergen. Ook beschikt het over royale zijplanken, dus genoeg werkruimte om uw spullen op neer te leggen. Voor de ontsteking wordt gebruik gemaakt van een quartz start-ontstekingssysteem. De Beefeater 1600 Series zijn in twee vormen beschikbaar. De 1600E, die is voorzien van grafiet rvs, en de 1600S, die helemaal bestaat uit RVS. Beide modellen Trolley barbecues worden geleverd inclusief een Beefeater zijbrander. Met de deksel van de zijbrander dicht fungeert de zijplank als extra werkruimte.

Voor de Beefeater 1600 Series 4 branders Trolleybarbecue geldt:

  • Het kookoppervlak is: 3840 cm² (400 mm rooster en 400 mm plaat).
  • Het vermogen van de hoofdbrander is 21,2 kW in totaal (72 MJ/uur).
  • Vermogen zijbrander is 4,2 kW.
  • De afmetingen zijn: 120 (h), 167 (b) en 68,6 (d) cm.
  • Gewicht: 77 kg.
  • Aantal gietijzeren branders: 4
  • Grafiet RVS is een iets donkerder materiaal dan normaal RVS.

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater