Sale!
 

Beefeater 7000 Series Premium 4 branders inbouwgrill

2.859,00

De Beefeater 7000 Series Premium inbouwgrill is een aanrader voor in jouw buitenkeuken. Het beschikt namelijk over vier gietijzeren hoofdbranders en één ingebouwde achterbrander. De buitenkant is van goede kwaliteit rvs en het kookoppervlak bestaat uit een deel rooster en een deel plaat. Verder beschikt deze gas barbecue over een aantal handige extraatjes die het plezier en het gemak bevorderen.

De Beefeater 7000 Series is zeer geschikt voor in één van onze op maat gemaakte eigen buitenkeukens.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BBF7645SAE Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 7000 Series Premium:

Het verschil tussen de 7000 Series Premium en Classic is dat de premium nog eens extra is voorzien van een ingebouwde achterbrander van 3,1 kW met verlichting en een eigen bedieningsknop.

De Beefeater 7000 Series Premium is één van de meer geavanceerde en kwalitatieve modellen van Beefeater. Het streeft dan ook naar producten die levenslang meegaan en daarmee komt Beefeater goed in de buurt. De barbecue is helemaal voorzien van een RVS omhuizing en is er gewerkt met naadlassen. Voor de details is er ook belangrijke informatie op de gas barbecue gelaserd. Dit zorgt voor een duurzaam en stijlvol model. Verder zijn de grote en duurzame roosters en platen van met porselein gecoat gietijzer. Er wordt gevarieerd in plaat en rooster om meer kookmogelijkheden te creëren. Ook beschikt de Beefeater 7000 Series Premium over een groot opwarmrek, voor extra ruimte en om de gerechten warm te houden.

Nieuw aan dit model is dat het beschikt over een verlichtingsfunctie. Er zijn namelijk lampen ingebouwd onder de deksel voor beter zicht tijdens het koken, ook in het donker. Ook beschikken de bedieningsknoppen, waarmee iedere brander zelfstandig te besturen is, over LED-verlichting die met kleuren licht laten zien in welke stand de brander staat. Het deksel is van dubbellaags rvs en bevat een geïntegreerde thermometer en een kijkvenster, waardoor de gerechten samen met de verlichting goed zichtbaar zijn al is de deksel dicht. Hierdoor is er geen warmteverlies. Het model houdt heel goed de warmte vast en de roosters en de plaat warmen snel op. Verder is het onderhoud gemakkelijk door de olie en vet opvangbak.

Voor de Beefeater 7000 Series Premium 4 branders geldt:

  • Het kookoppervlak is: 3740 cm² (2x  195 mm rooster en 380 mm plaat).
  • Het vermogen van de hoofdbrander is in totaal 85 MJ/uur.
  • De afmetingen zijn: 55,5 (h), 81,7 (b) en 62,8 (d) cm.
  • Gewicht: 65 kg.
  • Aantal gietijzeren branders: 4
  • Aantal ingebouwde achter branders: 1

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater