Forest Outdoor Kamado Meubel Kokerprofiel (dun) Luxe

6.585,00

Het Forest Outdoor Kamado Meubel Luxe is perfect voor in uw tuin om lang te genieten van grote barbecues met de hele familie. Met een blad van keramiek bent u verzekerd van kwaliteit. Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en heel sterk en weersbestendig wordt. Het buitenkeuken meubel is gebouwd op een luxe stalen frame en dankzij de stevige wielen is deze eenvoudig te verplaatsen.

Het is een luxe model die is voorzien van houten kasten, maar die ook voorzien kan zijn van een spoelbak met kraan, een koelkast of een wijnkoeler. Verder is de breedte, lengte en hoogte precies op maat te maken zoals u het wilt.

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en dus aan te passen naar de afmeting en merk van jouw gekozen kamado. Ook kan de dikte van het kokerprofiel aangepast worden. Op deze afbeelding zijn de staande en de liggende balken  50 x 50 mm. Het kan ook een model worden waar de staande balken 80 x 80 mm zijn en de liggende balken 50 x 50 mm zijn. Zie hier dat model.

Verder zijn er ook meer aanpassingen mogelijk die hieronder met meer detail zijn toegelicht, houd hiervoor contact om de mogelijkheden te bespreken!

Levertijd: Binnen 6 weken

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: N/B Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Keramiek blad:

Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. Op de site bieden we een aantal kleuren Neolith aan, maar als u een kijkje komt nemen in onze showroom dan beschikken we over nog veel meer opties. Ook leveren wij keramiek van Dekton in verschillende kleuren.

Frame:

Het metalen frame wordt geschopeerd en gepoedercoat en is voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat je buitenkeuken meubel nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating is in dit geval mat zwart en kan op aanvraag ook in een andere kleur gecoat worden. Verder is het meubel 263 x 78 x 92 cm hoog. In plaats van 85 hoog net als de andere meubels van Forest Outdoor is dit model iets hoger, namelijk 92 cm hoog.

Verder kan er ook gekozen worden voor een heel ander frame, met H-balken. Zie hiervoor dit model.

Inrichting houten deuren en kasten:

De zijwanden en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig eiken hout. De deuren beschikken over luxe rvs soft close scharnieren. Het buitenkeuken meubel is uit te breiden met verschillende accessoires, zoals een barazza spoelbak die van heel goede kwaliteit rvs is en bestand is tegen de buitenlucht, ook zijn er hiervan meerdere verschillende kranen beschikbaar.  Daarnaast is het Kamado buitenkeuken meubel geheel naar wens aan te passen, met bijvoorbeeld een deur meer of minder en keuze uit diverse kleuren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kamado:

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en aan te passen naar de afmeting en het merk van de kamado. Heeft u zelf al een kamado, maar nog geen meubel? Dan is deze kamado ook eenvoudig in te bouwen in het door ons op maat gemaakte Forest Outdoor kamado buitenkeuken meubel!

Onderhoud:

Het hout van de buitenkeuken is door ons al voorzien van een beschermende laag Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector (olie). Door zijn innovatieve technologie is deze olie geschikt voor het kleuren en beschermen van alle houttypes zowel binnen als buiten.  Om jouw buitenkeuken verder nog goed te onderhouden (of schoon te maken) raden wij u aan wekelijks of maandelijks om de Rubio Monocoat Surface Care Spray en de Rubio Monocoat Exterior Soap Ecospray te gebruiken. Het keramiek blad heeft weinig onderhoud nodig en gaat levenslang mee. Maar om het in perfecte uitstraling te houden moet u het keramiek blad wel even schoonmaken na gebruik van het meubel. Forest Outdoor raad u aan om in de wintertijden(regenachtige tijden) een hoes over uw buitenkeuken te doen. Dit zodat de kwaliteit van de buitenkeuken langer optimaal blijft.

Gelieve de buitenkeuken uit de regen te zetten door vergrootte kans op slijtage. Mocht dit niet anders kunnen dan raden wij  u ten sterkste aan om een beschermhoes voor uw meubel te kopen. De garantie vervalt namelijk wanneer de buitenkeuken niet droog staat en geen (passende)hoes heeft. 

Extra informatie

Afmetingen 263 × 78 × 92 cm