Forest Outdoor Kamado Meubel H-balk Luxe

6.988,00

De Forest Outdoor Kamado Meubel Luxe H-balk is altijd de perfecte kamado buitenkeuken voor jouw, omdat je het kan aanpassen naar je eigen wensen. Verder ben je met een blad van keramiek verzekerd van kwaliteit. Het buitenkeuken meubel is gebouwd op een luxe stalen frame, in de vorm van een H-balk, en dankzij de stevige wielen is deze eenvoudig te verplaatsen.

Het is een luxe model die is voorzien van houten kasten, maar die ook voorzien kan zijn van een spoelbak met kraan, een koelkast of een wijnkoeler. Verder is de breedte, lengte en hoogte precies op maat te maken zoals u het wilt.

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en dus aan te passen naar de afmeting en merk van jouw gekozen kamado. Verder zijn er nog meer aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld de kleur van het frame of de kleur en inrichting van de houten kasten. Houd hiervoor contact om de mogelijkheden te bespreken!

Voor als u precies weet wat u wilt en het product via de site wilt bestellen dient u één van de zes keramiek bladen te selecteren en één van de vier kleuren lak op de H-balken. Als u andere kleuren wilt kunt u zeker contact op nemen.

Levertijd: Direct leverbaar (circa 7 weken)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: FOKMLH Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Keramiek Blad:

Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. Op de site bieden we een aantal kleuren Neolith aan, maar als u een kijkje komt nemen in onze showroom dan beschikken we over nog veel meer opties. Ook leveren wij keramiek van Dekton in verschillende kleuren.

Frame:

Het stalen frame is voorzien van een coating en wordt daarna afgewerkt met een hoogglans autolak, hierdoor weet je zeker dat je buitenkeuken meubel nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De lak is in dit geval Brons Koper E1306 maar dit kan op aanvraag ook in een andere kleur gelakt worden. Als een lak niet in de smaak valt kan het frame ook gecoat worden. Het metalen frame wordt dan eerst thermisch verzinkt en daarna pas gepoedercoat, dit zorgt ervoor dan niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant beschermd is tegen roest.  Het meubel is daarna voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat je buitenkeuken meubel nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating in kleur naar keuze.  Het meubel is 208 x 80 x 85 cm hoog.

Verder kan er ook gekozen worden voor een heel ander frame, een kokerprofiel. Zie bijvoorbeeld dit model.

Inrichting houten deuren en kasten:

De zijwanden en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig eiken hout. De deuren beschikken over luxe rvs soft close scharnieren. Het buitenkeuken meubel is uit te breiden met verschillende accessoires,  zoals een barazza spoelbak die van heel goede kwaliteit rvs is en bestand is tegen de buitenlucht, ook zijn er hiervan meerdere verschillende kranen beschikbaar. Daarnaast is het Kamado buitenkeuken meubel geheel naar wens aan te passen, met bijvoorbeeld een deur meer of minder en keuze uit diverse kleuren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kamado:

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en aan te passen naar de afmeting en het merk van de kamado. Heeft u zelf al een kamado, maar nog geen meubel? Dan is deze kamado ook eenvoudig in te bouwen in het door ons op maat gemaakte Forest Outdoor kamado buitenkeuken meubel!

Onderhoud:

Het hout van de buitenkeuken is door ons al voorzien van een beschermende laag Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector (olie). Door zijn innovatieve technologie is deze olie geschikt voor het kleuren en beschermen van alle houttypes zowel binnen als buiten.  Om jouw buitenkeuken in top conditie te houden (of schoon te maken) kunt u maandelijks de Rubio Monocoat Surface Care Spray en de Rubio Monocoat Exterior Soap Ecospray  gebruiken. Forest Outdoor raad u aan om in de wintertijden(regenachtige tijden) een hoes over uw buitenkeuken te doen. Dit zodat de kwaliteit van de houten kasten in de buitenkeuken langer optimaal blijft.

Gelieve de buitenkeuken uit de regen te zetten in winter- of regenachtige tijden wanneer het meubel niet vaak gebruikt wordt, door vergrootte kans op slijtage. Mocht dit niet anders kunnen dan raden wij  u ten sterkste aan om een beschermhoes voor uw meubel te kopen. Bij schade vervalt de garantie namelijk wanneer de buitenkeuken niet droog staat en geen (passende)hoes heeft. 

Extra informatie

Afmetingen 208 × 80 × 85 cm