Forest Outdoor Kamado Meubel Kokerprofiel (dik) Basis

3.599,00

De Forest Outdoor Kamado Meubel Kokerprofiel (dik) Basis is een eenvoudig en stijlvol model die zorgt voor geweldige barbecues met familie en vrienden. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit, zoals het keramiek blad die tegen elke omstandigheid bestand is. Het buitenkeuken meubel is gebouwd op een luxe stalen frame en dankzij de stevige wielen is deze eenvoudig te verplaatsen.

Het is een Basis model die in de lengte, breedte en hoogte groter gemaakt kan worden. Maar wilt u het meubel uitbreiden met bijvoorbeeld kasten, een koelkast, een wijnkoeler of een spoelbak met kraan, dan moet u kiezen voor de kamado meubel kokerprofiel luxe.

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en dus aan te passen naar de afmeting en merk van jouw gekozen kamado. Ook kan de dikte van het kokerprofiel aangepast worden. Op deze afbeelding zijn de staande balken 80 x 80 mm en de liggende 50 x 50 mm. Het kan ook een model worden met dunnere kokerprofielen en waar dus alle balken 50 x 50 mm zijn. Zie hier dat model

Verder zijn er nog meer aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld de kleur van het frame.  Houd hiervoor contact om de mogelijkheden te bespreken!

Levertijd: Binnen 6 weken

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: FOKMKP Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Keramiek blad:

Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en is licht van gewicht. Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst.  Op de site bieden we een aantal kleuren Neolith aan, maar als u een kijkje komt nemen in onze showroom dan beschikken we over nog veel meer opties. Ook leveren wij keramiek van Dekton in verschillende kleuren.

Frame:

Het metalen frame wordt geschopeerd en gepoedercoat en is voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat je buitenkeuken meubel nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating is mat zwart en kan op aanvraag ook in een andere kleur gecoat worden. Verder kan de dikte van de kokerprofielen aangepast worden zoals bovenstaand is beschreven. Het meubel is 120 x 78 x 85 cm hoog.

Verder kan er ook gekozen worden voor een heel ander frame, met H-balken. Zie hiervoor dit model.

Kamado:

Het buitenkeuken meubel is op maat te maken en aan te passen naar de afmeting en het merk van de kamado. Heeft u zelf al een kamado, maar nog geen meubel? Dan is deze kamado ook eenvoudig in te bouwen in het door ons op maat gemaakte Forest Outdoor kamado buitenkeuken meubel!

Onderhoud:

Het hout van de buitenkeuken is door ons al voorzien van een beschermende laag Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector (olie). Door zijn innovatieve technologie is deze olie geschikt voor het kleuren en beschermen van alle houttypes zowel binnen als buiten.  Om jouw buitenkeuken verder nog goed te onderhouden (of schoon te maken) raden wij u aan wekelijks of maandelijks om de Rubio Monocoat Surface Care Spray en de Rubio Monocoat Exterior Soap Ecospray te gebruiken. Forest Outdoor raad u aan om in de wintertijden(regenachtige tijden) een hoes over uw buitenkeuken te doen. Dit zodat de kwaliteit van de buitenkeuken langer optimaal blijft.

Gelieve de buitenkeuken uit de regen te zetten door vergrootte kans op slijtage. Mocht dit niet anders kunnen dan raden wij  u ten sterkste aan om een beschermhoes voor uw meubel te kopen. De garantie vervalt namelijk wanneer de buitenkeuken niet droog staat en geen (passende)hoes heeft. 

Extra informatie

Afmetingen 120 × 78 × 85 cm