Forest Outdoor tafel H-balk

Vanaf 2.279,00

De Forest Outdoor tafel H-balk beschikt over een keramiek blad, waardoor u verzekerd bent van een luxe tuintafel van hoge kwaliteit. Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en is licht van gewicht. De buitentafel is gebouwd op een luxe stalen frame. Dankzij de stevige wielen is de buitentafel eenvoudig te verplaatsen.

Levertijd: Binnen 6 weken

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: FOT01 Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Tuintafel

Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. De tuintafel kan geheel naar wens worden aangepast met ingebouwde accessoires, zoals een BBQ of wijnkoeler.

Het stalen frame is voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat het nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating is mat zwart en kan op aanvraag ook in een andere kleur gecoat worden.

Bescherm je luxe buitentafel optimaal met de hoezen van AeroCover!

De tuintafels zijn geheel naar wens aan te passen, neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!