Forest Outdoor tafel houten poot

Vanaf 2.479,00

De Forest Outdoor tafel houten poot beschikt over een keramiek blad, waardoor u verzekerd bent van een tuintafel van hoge kwaliteit. Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en is licht van gewicht. Het frame wordt opgebouwd uit eiken balken houten poten, in combinatie met een stalen onderstel. Dankzij de stevige wielen is de tafel eenvoudig te verplaatsen.

Levertijd: Binnen 6 weken

Wissen
Doe een aanbetaling van 50%, betaal de rest bij levering
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Merk:
 

Beschrijving

Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. De tafel kan naar wens worden aangepast met ingebouwde accessoires, zoals een BBQ, sfeerhaard of wijnkoeler.

Het frame wordt opgebouwd uit eiken balken houten poten, in combinatie met een stalen onderstel. Het eiken balken hout wordt geïmpregneerd met Rubio monocoat. Dit is een olie die gebruikt wordt voor buitentoepassing. Het stalen frame is gegalvaniseerd en is voorzien van twee lagen coating, hierdoor weet je zeker dat het nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. De coating is mat zwart en kan op aanvraag ook in een andere kleur gecoat worden.

Rubio monocoat
Voor het onderhoud van je tafel zijn er verschillende producten van Rubio monocoat verkrijgbaar. Rubio monocoat beschermt het hout tegen vervuiling van buitenaf en voorkomt verkleuring en afschilfering. Het werkt schimmelwerend, ademend en is waterbestendig. Daarnaast biedt het bescherming tegen de invloed van UV-stralen en is het milieuvriendelijk.

Bescherm je tafel optimaal met de hoezen van AeroCover!

De tafel is naar wens aan te passen, neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!